American Heart Assosiation før kirurgi kost

09/28/2011 by admin

Mens der er mange "før kirurgi kost", angiveligt anbefales af American Heart Association, sandheden er, at mange af disse kostvaner bedrageri. Selv om det er en god idé at tabe et par overskydende pounds, før du gennemgå enhver operation, der er rigtige og forkerte måder at opnå dette mål. Hvad der følger er de sande anbefalingerne fra American Heart Association om slankekure---uanset om du er planlagt til en operation eller ej.

AMA og svig kostvaner

Kål suppe diæt er en af de mere populære AMA svig kost, og den anbefaler du lever af intet mere end kålsuppe til en syv-dages periode at droppe vægt forud for operationen. AMA bemærker, at dette og andre fad kostvaner er ineffektive til at holde off vægt langsigtede og kan kompromittere dit helbred ved at fratage kroppen af nødvendige næringsstoffer.

Real AMA kost anbefalinger

Rimelighed er nøglen til en vellykket kost, og AMA forstår denne omstændighed. AMA foreskriver en afbalanceret kost bestående primært af frisk frugt, grøntsager, fuldkorn og fedtfattige mejeriprodukter til at hjælpe dig tabe sig på en sikker og effektiv måde. Med Eschewing påstande om fad kostvaner overalt, AMA at den eneste måde at tabe sig for god til at spise mindre og træne mere.

Øge forbruget af næringsstof-rige fødevarer

Amas anbefalinger centreret omkring to hovedprincipper---spise flere fødevarer, der er næringsstof tæt mens samtidig at fjerne fødevarer fra din kost, der er næringsstof fattige (dvs. "junk" fødevarer). Således eliminere forbrug af tomme-kalorie elementer såsom sodavand, snack fødevarer og desserter samtidig øge dit forbrug af magert kød, frugt, grøntsager og fiber.

Øge forbruget af Omega-3

Som erkender den gennemprøvede vægttab effekt af omega-3 fedtstoffer, anbefaler AMA indtagelse af fisk mindst to gange om ugen på din kost. Ud over at opnå din omega-3 fix fra fisk, overveje også at købe en over-the-counter fiskeolie supplement, at tage 5-10 g dagligt. Fiskeolie har vist sig at have fedt-tab egenskaber, ud over at hjælpe vogte koronar hjertesygdom.

Ikke forsømme motion

Selv om nogle kost foreslå, at du kan tabe sig uden motion, falder AMA-anbefalede kost ikke ind under denne kategori. Du bør stræbe efter mindst 30 minutter af moderat intens fysisk aktivitet i mindst fire dage om ugen--- men træning hver dag helt sikkert er optimal. Dette vil hjælpe med at forberede din krop til operation, hvis det er relevant, som du vil være i bedre fysisk stand og bedre i stand til at gøre en hurtig genopretning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com