Hvordan til at tabe med en Diskusprolaps i lænderyggen

10/18/2011 by admin

Ifølge oplysninger fra NeurosurgeryToday.org, en diskusprolaps (gled) disk opstår, når en eller flere ryghvirvler er skubbet ud af justering, hvilket resulterer i smerte og ubehag. Mens en diskusprolaps disk kan lejlighedsvis frustrere dit vægttab indsats, skal det ikke forringe det på ubestemt tid. Med en smule fleksibilitet og vilje til at ændre din kost og motion rutine at arbejde omkring skaden, kan du fortsætte med at tabe sig selv lider af en diskusprolaps disk.

Instruktioner

• Følg lægens anvisninger udtrykkeligt om motion unddragelse og andre livsstil ændringer, når det kommer til pleje af diskusprolaps disken. Mens en diskusprolaps disk kan bremse dit vægttab indsats, da du ikke vil være i stand til at udøve så intenst som du kunne før skaden, bør din første prioritet healing frem for kæmper gennem smerten og potentielt sætte din krop på sidelinjen endnu længere.

• Udføre så meget lav til moderat intensitet øvelse, som du kan med din diskusprolaps disk. Svømning, rask gå og brug af hjerte-kar-maskiner såsom Stairmaster og de elliptiske bør stadig være muligt, omend på en lavere hastighed end du kunne skade-fri. At kompensere for denne nedgang i potentiale med en stigning i varighed, med det formål at udføre mindst 30 til 45 minutter af motion mindst fem dage om ugen, skære dit kort hvis dine symptomer bliver for meget at håndtere træningspas.

• Følge en streng diæt bestående af nul snyde måltider under forsøg på at tabe sig med en diskusprolaps disk. Dermed holder sig strengt til friske naturlige fødevarer. Følg Mayo Clinic madpyramide, basere din kost omkring forbruget af frugt og grøntsager (ubegrænset portioner pr. dag), begrænsede mængder af hele korn, kød og mejeriprodukter (3-7 portioner pr. dag) og lavt forbrug af fedtstoffer (tre til fem portioner pr. dag). (Se Reference 2). Så du vil ikke længere kunne udøve lager kosten fejl, skal du øge dit niveau af overholdelse af en sund kost til 100 procent til at optimere din evne til at tabe sig mens såret.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com