Pros & ulemper ved hjem sundhed sygepleje

09/09/2011 by admin

Pros & ulemper ved hjem sundhed sygepleje

Hjem sundhedspleje sygeplejersker, og sygeplejersker hjælpere hjælpe patienter inddrive derhjemme. Nogle hjem sundhed sygeplejersker følge en læge plan, der kræver udlevering medicin og deltage i nogle af patientens umiddelbare behov. Andre hjem sundhedspleje sygeplejersker medvirke til at skabe en pleje plan for patientens opsving. Og nogle sundheds assistenter hjælpe med basale behov, såsom fodring, dressing og badning.

Varieret arbejdsmiljø

Hjem sundhed sygeplejersker og hjælpere arbejder i en række forskellige situationer. Mange af dem arbejder i patientens hjem, men andre hjælpe patienter med dygtige sygepleje og hospice faciliteter. En hjem sundhedspleje sygeplejerske eller aide sandsynligvis ser flere klienter på én dag. De skal være på tid til deres individuelle aftaler, men dagen er generelt mindre struktureret end arbejder på et hospital eller læge kontor.

Grundlæggende medicin

Hjem sundhedspleje hjælpere udføre forskellige grundlæggende opgaver under ledelse af en læge eller sygeplejerske praktiserende læge, herunder hjælpe en patient kjole, spise, flytte og få komfortabel. Nogle hjælpere gør grundlæggende medicinske opgaver, såsom måling af blodtryk og notere ændringer i patientens tilstand. Selv om opgaverne er basale, tilbyder de stadig en god introduktion til medicinsk job til alle, overvejer en karriere i pleje, sygepleje eller medicin.

Voksende erhverv

Sundhedspleje i almindelighed forventes at vokse i det næste årti, og nogle af de skarpeste stigninger er fremskrevet for hjem sundhedspleje sygeplejersker, hjælpere og assistenter. Ifølge Bureau of Labor Statistics forventes antallet af arbejdspladser på dette område at stige med 50% frem til år 2018. Blandt årsagerne til denne vækst er agenturet noter, befolkningens aldring baby boomer og de stigende udgifter til plejehjem.

Lav løn

En af ulemperne for nogle hjem sundhedspersonale er løn. Lønninger varierer efter placering, told og uddannelsesniveau. Men, Bureau of Labor Statistics placerer den gennemsnitlige timeløn for hjem sundhed medicinsk og sygeplejersker hjælpere på lige under $10 per time. Den gennemsnitlige årsløn for hjem sundhed sygeplejerske assistenter er omkring $20.000. Lønstigninger er muligt, hvis en aide tager større ansvar eller får yderligere uddannelse. Avancement i sygepleje bringer også en højere løn.

Anstrengende, ubehagelige arbejde

Nogle af de opgaver, hjem sundhed hjælpere udføre kan være anstrengende. Hvis patienten har brug for hjælp til badning, kan flytte hende sikkert ind og ud af badeområdet kræve en vis grad af styrke. En patient hjem kan ikke være udstyret med løfteanordninger fundet på hospitaler. Nogle opgaver er også ubehagelige. Et hjem sundhed aide kan forventes at ændre sengen pander, sengetøj og er nødt til at rense og bortskaffe andre kropsvæsker.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com