Hvilke årsager radialnerve neuropati?

08/23/2012 by admin

Radialnerve neuropati

Den radiale nerve er en nerve, der løber ned på bagsiden af armen, gennem triceps muskel og i hånden. Det også tillader håndled til flex og tillader håndled og hånd føler fornemmelser som varm og kold. Neuropati opstår, når der er skade på en nerve og nerven er betændt, begrænse normale funktion.

Skaden er sket

Hvordan kan den radiale nerve blive beskadiget? Ifølge University of Maryland Medical Center er der en række betingelser eller omstændigheder, der kan skade nerven, som presset på nerve fra hængende din arm over ryggen af en stol eller sover i en mærkelig position hvor armen var fanget. Andre årsager omfatter rammende navn "lørdag-aften parese", som klemmer nerven til lange perioder (når du sover det off) og forkert brug af krykker, således at nerven er komprimeret.

Symptomer

Symptomer på mulige nerveskader omfatter har svært ved at dreje eller bøje dit håndled, en brændende fornemmelse overalt langs den radiale nerve, prikken, ikke er i stand til at udvide din arm, muskelsvaghed og en tendens til at drop ting fra den berørte side. Andre symptomer omfatter svaghed på dine fingre og håndled og smerter langs de ramte nerve.

Diagnostiske Tests

Flere tests bør køres for at bekræfte en diagnose af radial aldrig skade. Disse omfatter en nerve biopsi hvor lægen tager et lille stykke af den radiale nerve i dit håndled (med lokalbedøvelse) for at tjekke for skader og en nerve varmeledning test, som viser lægen hastigheden af signalet kører gennem den radiale nerve. Nerve varmeledning test er normalt gøres på samme tid som en Elektromyografi (EMG), når en meget tynd ledning indsættes under huden og ind i muskelvæv støder op til den radiale nerve. Dette viser lægen hvor meget elektrisk aktivitet er indeholdt i dine muskler.

Kirurgiske behandlinger

Generelt, ingen interventionelle behandlinger eller operationer er nødvendige. Nerven vil langsomt genvinde på sin egen det meste af tiden, ifølge en artikel i "The New York Times," at give den udløsende årsag ikke længere gælder. Med andre ord, når knoglen er indstillet eller pres på nerve er aftaget, bør ikke du have nogen yderligere problemer med din radialnerve. I sjældne tilfælde, kan kirurgi til at fjerne cyster eller masserne, der vil fortsætte med at påvirke den radiale nerve være den bedste behandlingsmulighed.

Ikke-kirurgiske behandlinger

Over-the-counter smertestillende lægemidler (ibuprofen eller acetaminophen) kan hjælpe med mild smerte; lejlighedsvis vil lægen ordinere stærkere smerte medicin. Tager orale steroider til at reducere hævelse af nerve eller nerve kappe (myelin) og bruger en bandage til at stabilisere din hånd og håndled at øge funktionaliteten er fælles behandlinger. Hvis det er nødvendigt, vil din læge anbefale Fysioterapi at genoprette vifte af bevægelse til den afficerede ekstremitet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com