Fry madlavning & Diabetes

06/04/2012 by admin

Fry madlavning & Diabetes

Diabetes er en fejlfunktion af bugspytkirtlen, der producerer ekstremt højt blodsukker. Glukose fremstillet ved forarbejdning af kulhydrater normalt træder kroppens celler til at producere energi. Med diabetes forbliver glukose i blodet længere. Fødevarer, der er stegt er fælles udløser til overspisning. For meget mad spist alle på én gang gør det vanskeligt at opnå normale blodsukkerniveauer. Stegte fødevarer er også højere indhold af fedt og kalorier. Det er sundere at forberede dine fødevarer ved bagning, roasting, bagende, krybskytteri, dampning, stegning eller lynstegning.

Sund kost

Spise en sund kost er en vigtig livsstilsændring, der hjælper med at styre din diabetes. Dette forbedrer samlede blodsukker og kolesterolniveauer. Det reducerer blodtrykket og holder din vægt ned til en normalområdet. Selv om du er på medicin for diabetes, skal du se din kost, da det direkte påvirker denne sygdom. Kontrollerende diabetes hjælper med at forebygge en lang række fatal komplikationer.

Fry madlavning

Stegning din mad øger kalorier, kulhydrater, fedt og natrium tæller. En stegt kylling ben har 264 kalorier, ingen kulhydrater, 15 gram fedt og 99 mg natrium. En stegt kylling ben har 431 kalorier, 14 gram kulhydrater, 26 gram fedt og 441 mg natrium. En bagt kartoffel har 163 kalorier, 36 gram kulhydrater, et spor af fedt og 12 mg natrium. Pommes frites har 458 kalorier, 53 gram kulhydrater, 25 g fedt og 265 mg natrium. Fry madlavning tager en sund mad og gør det mindre sunde.

Usunde fedtstoffer

Fry madlavning tilføjer en masse fedt til din mad. En type af usundt fedt er mættet fedt, som findes i animalsk-baserede fødevarer og højt fedtindhold planteføde. Denne fedt findes i palmeolie og dyr afkortning. Mættet fedt øger dit kolesteroltal og øger din risiko for hjertesygdom. Et andet usundt fedt er transfedt, som blev udviklet i et laboratorium for at øge holdbarheden af forarbejdede fødevarer. Look for hærdet olie eller delvist hærdet olie på næring afmærke. Der er ingen sikker mængden af transfedt. Pommes frites indeholder normalt transfedt, da dette er typen af fedt de fleste fastfood restauranter bruger.

Sunde fedtstoffer

En måde at forbedre fry madlavning er at stege i sunde fedtstoffer. Dette omfatter enkeltumættet fedt, som reducerer dit blodtryk og blodsukker blodsukkerniveauer. Enkeltumættet fedt er olivenolie og raps olie. Flerumættet fedt er et sundt fedt så godt. Denne fedt findes i majs, saflor og sojabønner olier. Når madsted, bede om at se, hvilken type olie restauranten bruger når stegning fødevarer.

Kulhydrater og natrium

Kulhydrater er afgørende for kroppens funktion, da de giver kroppen med en energiforsyning. Kulhydrater fodre hjernen og centralnervesystemet. En overabundance af kulhydrater i en diabetisk kost forårsager ukontrollabel højt blodsukker. De fleste af kulhydratindhold er stegt mad findes i brød belægning. Natrium er også nødvendig for kroppens funktioner, men en overflod af natrium årsager højt blodtryk og væskeophobning. Mest friturestegt mad er saltet for at forbedre smagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com