Bivirkninger af testosteron på kødkvæg

09/09/2012 by admin

Bivirkninger af testosteron på kødkvæg

Brugen af testosteron som et supplement i kødkvæg er en omkostningseffektiv måde at maksimere vægtøgning og profit. Der er kun et par bivirkninger forbundet med testosteron behandling. Testosteron er et naturligt hormon, der produceres i tyre testikler. Dette hormon øger vægtøgning og kontrollerer dyrets seksualdrift. I en kastreret tyr bremser manglen testosteron stude vægtforøgelse og udvikling. Nogle landmænd vælger at give deres kvæg et testosteron supplement til at kræve den indrømmede fordel af hurtig vægtøgning.

Vægt

Ekstra vægtøgning er grunden til, hvorfor de fleste landmænd bruger testosteron. Kødkvæg implanteret med testosteron har tendens til at sætte på i vægt hurtigere end ubehandlede kvæg. Behandlede kvæg behøver mindre tid og foder for at nå markedet vægt. Når en landbruger bruger mindre penge på foder, går hans fortjeneste margen op.

Humør

Ifølge Dr. James Baker, DVM og kvæg rancher, kan testosteron udskiftning i stude føre til øget aggressivitet. Dr. Baker siger testosteron ikke vil slå en blid steer betyder, men han har observeret en stigning i Inter besætningen kæmper. Testosteron er det hormon, der styrer en tyr sexlyst. Supplere en kastrerede dyr med testosteron kan gendanne hans behov for at kæmpe for dominans.

Prolapses

Både vaginal og rektal prolapses er rapporterede bivirkninger af testosteron implantater. En prolaps er en betingelse som vagina eller anus vender udad og kommer ud af kroppen. Testosteron kan ikke være den enlige årsag til disse prolapses' andre faktorer, såsom uretmæssig implanterer, feed forme og nogle bælgplanter feeds indeholder phytoøstrogener kan bidrage til problemet.

Fysiske problemer

Sunkne kam, høj hale hoved og underudvikling er sjældne bivirkninger af testosteron. Disse fysiske abnormiteter er sjældne. Med sunkne kam og en hævet hale hoved se en aldeles sunde steer undervægtige og vammel.

Injektionsstedet

Problemer på injektionsstedet er de mest almindelige problemer med testosteron implantater. En normal bivirkning er injektionsstedet hævelse. Dette kan være et mindre problem, der vil løse sig selv i to til tre dage. Andre problemer kan nævnes bylder. Når injektionsstedet bliver inficeret, en byld former. Disse bylder er smertefuldt og kræver øjeblikkelig behandling. Den hyppigste årsag til injektionsstedet problemer er forkert implanterer af testosteron pellet og manglende ordentligt desinficere implantatstedet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com