Studerende sygeplejerske mål i omsorgen for ældre

07/28/2010 by admin

Studerende sygeplejerske mål i omsorgen for ældre

Uanset deres ultimative karriere spor skal studerende sygeplejersker for omsorg for ældre ofte. Alderen kræver særlig pleje og behandling på grund af fysiske, følelsesmæssige og mentale tilstande. Følsomhed uddannelse til disse betingelser hjælper studerende sygeplejersker være bedre i stand til at pleje for ældre. Når ordentligt uddannet, giver studerende sygeplejersker en afgørende rolle i forbindelse med omsorgen for ældre sundhed.

Overvågning af medicin

De fleste seniorer tage en bred vifte af medicin og kosttilskud for at forhindre sygdomme og tilstande fælles til alderen. Medicin, der sænker blodtrykket, styrke knogler, behandling af diabetes og forebygge psykiske problemer er almindeligt at tage af ældre. Derudover tage ældre ofte flere vitamintilskud til generelle sundhed som anbefalet af en læge. Mens læger bør undgå negative lægemiddelinteraktioner, bør studerende sygeplejersker overvåge farlige bivirkninger og sikre, at ældre patienter tager deres medicin som ordineret.

Mental sundhed

Seniorer er underlagt en lang række psykiske problemer at studerende sygeplejersker skal være opmærksomme på. Ud over almindelige psykiske sygdomme i alderen, herunder demens og psykose, er ældre også tilbøjelig til depression. Behandling af depression hos ældre voksne er vanskeligt, da antidepressiva kan forstyrre andre medikamenter, de kan tage. Et mål for studerende sygeplejersker i omsorgen for ældre bør overvågning af psykiske problemer og at tage forholdsregler for at forhindre selvmord og andre farlige adfærd forbundet med psykose, Alzheimers og demens.

Ernæring

Ældre mennesker lider ofte af fejlernæring og dehydrering på grund af årsager såsom manglende evne til at lave mad til sig selv, depression eller andre psykiske problemer og manglende appetit fra en stillesiddende livsstil. Derudover kræver ældre specielle diæter til at holde dem sunde og holde deres energiniveau. Studerende sygeplejersker bør fokusere på at levere tilstrækkelig ernæring til seniorer, der omfatter en varieret kost af fødevarer lav i kolesterol og mættet fedt, som kan forværre hjertesygdom, et fælles problem for ældre. Derudover bør studerende sygeplejersker fokusere på at give ældre kvinder nok calcium til at forebygge knogleskørhed.

Motion

På grund af lavt energiniveau eller skader har ældre ofte svært ved at få nok motion. Manglende motion kan føre til en yderligere svækkelse af muskler, sætte skrøbelige knogler allerede i fare. Derudover kan en mangel på motion forårsage depression og mindske appetit for de ældre, som kan forhindre, at de får den ernæring, de har brug for. Studerende sygeplejersker bør fokusere på at tilskynde de ældre til at få blid motion, mens indlagt eller på et plejehjem, uanset deres fysiske kapacitet. Langsomme gåture, vandaerobic og strækøvelser kan alle hjælpe med at opretholde muskel masse og øge appetitten for ældre.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com