Kiropraktisk behandling i fibromyalgi for nerver i korsbenet

03/04/2012 by admin

Fibromyalgi er en sygdom, der forårsager smerter i hele kroppen. Læger er endnu ikke enige og heller ikke kender den præcise årsag til denne smerte. Ifølge FibroCenter, en online-kilde for information og uddannelse om kroniske udbredte smerter, er fibromyalgi mest sandsynligt forårsaget af overaktiv nerver i kroppens centrale nervesystem. Denne overaktivitet gør hjernens reaktion på smerte mere intens end normalt. Heldigvis kan kiropraktik justering, som bruger en lang række teknikker, hjælpe ændre kronisk smerte mønstre gennem rehabilitering.

Korsbenet Nerve

RadioGraphics, en radiologi-kladde beskriver korsbenet som en trekantet formet knogle beliggende i lænden (nedre torso) region af kroppen. Det er en del af kroppens ryghvirvler og har sin egen ryghvirvler så godt. Der er en kanal i området, kaldes den sakrale kanalen, der hvor nerverne er beliggende. Hvis bækkenet er ude af trit, det vil forstyrre nerve flow og i sidste ende vil føre til andre dele af kroppen bliver skævt. Dette kan påvirke ryg, arme, ben, selv organer, hvilket fører til flere smerter. En måde at lindre det er at justere korsbenet gennem en procedure kaldet Sacral Occipital teknik (SOT).

Sacral Occipital teknik

SOT anses af mange som et af de bedste teknikker, kiropraktik, da det hjælper hele kroppen - ikke bare et lille område. Teknikken blev skabt af Dr. Major DeJarnette i 1920 ' erne, ifølge SOTO-USA, og at bækkenet bærer kroppens vægt. Korsbenet, en del af bækkenet, fungerer som et omdrejningspunkt (hængsel eller støttepunkt), og gør op halv pumpen ansvarlig for bevægelse af spinalvæske. Denne pumpe kaldes Sacral Occipital pumpe, fordi anden halvdelen af det er nakkeknude (knoglen på bagsiden af dit hoved).Når dine korsbenet vippes fra et skævt bækken, denne pumpe virker ikke ordentligt og fører til en ændring af pumpens puls og flow. SOT er en low-force/ingen kraft, blid teknik, der omstiller bækken og nakkeknude, derfor lindre kroppen af smerte. Sommetider er smerten fuldstændig elimineret.

Hyppige behandlinger

Da fibromyalgi er stadig temmelig misforstået, tager det flere sessioner til virkelig slippe af med smerten. Læger ved, hvordan teknikken fungerer, men ikke at vide, sygdommen, selv efterlader kiropraktor i mørke. Allerede nu er SOT en af de bedste måder at behandle fibromyalgi smerter.En patient vil højst sandsynligt nødt til at gøre mange kiropraktor besøg til at lindre fleste af fibromyalgi smerter på grund af et skævt bækken. Den Sacral Occipital teknik kræver som regel kun en behandlingsplan fra to uger til tre måneder, men med fibromyalgi, den gennemsnitlige længde for terapi er fire til otte måneder, og nogle gange så lang som 12, ifølge nogle kiropraktorer.

Relief

Som allerede nævnt, SOT er nyttigt for mange forskellige problemer, nogle gange bliver kaldt guldstandarden af kiropraktik teknikker. Hvis du har fibromyalgi, er SOT et godt valg for smertelindring. Det vil ikke kun hjælpe med at lindre smerten, men også sandsynligvis løse andre problemer når plexus af din krop er udrettet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com