Hvad fødevarer indeholder Ferulic syre?

08/08/2012 by admin

Hvad fødevarer indeholder Ferulic syre?

Ferulic syre er en antioxidant, der findes i de blade og frø af forskellige planter. Denne syre hjælper til at forebygge celleskader forårsaget af ultraviolet lys, mens også faldende blod glucose niveauer, beskytte kroppen mod kræft, mindske symptomerne på overgangsalderen, knogle degeneration, og mindske risikoen for hjertesygdomme. Ferulic syre kan også bidrage til at forbedre atletiske evner ved at reducere træthed. Ray Sahel, MD, hedder det, at ferulic syre kan også støtte i at øge fertilitet ved at øge sperm mobilitet og integritet.

Ferulic syre er fundet i en lille mængde af fødevarer, som vi kan forbruge på daglig basis.

Kaffe

Kaffe er rig på bundet phenol syrer herunder ferulic syre. Det er også rig på caffeic syrer og p-coumaric syre, ifølge Dr. Sahelian.

Grøntsager

Grøntsager som spinat, asparges og gulerødder er også rige på ferulic syre, ifølge det franske nationale Institut for landbrugsforskning.

Fuldkorn

Fuldkorn som hele hvede, brune ris og havre indeholder en god mængde af ferulic syre. Fuldkorn har en række antioxidant fordele og kan bidrage til at mindske risikoen for hjerte-kar-sygdomme og kræft, ifølge US National Library of Medicine.

Andre kilder

Andre fødevarer, der er rige på ferulic syre er æbler, pærer, ananas, citronsyre frugt og jordnødder.

Kosttilskud er også tilgængelige, som menes at være en mere pålidelig kilde til ferulic syre end mad.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com