Pinkeye helbredelsesmetoder

05/05/2012 by admin

Pinkeye helbredelsesmetoder

Et andet fælles navn for pinkeye er konjunktivitis. Pinkeye kan findes overalt på øjenlåget eller i øjet. Det berørte område bliver pink, som er hvor det fik sit navn, og det kan klø og brænde. Pinkeye er smitsom, så hvis du lider af det, ikke røre dit øje. Vask dine hænder ofte kan hjælpe med at holde dig fra at sprede pinkeye til dit andet øje eller til en anden. Du kan tage skridt til at slippe af med af pinkeye.

Varmt vand

Våd vaskeklud med vand, så varmt som du kan stå. Vride det overskydende vand ud. Sted vaskeklud på din ramte øje. Forlade vaskeklud på, indtil det køler. Gøre dette en gang hver par timer. Varmen vil trække enhver puss eller snavs, der forårsager pinkeye. Dette vil hjælpe øjet til at helbrede meget hurtigere.

Antibiotika

Besøge din øjenlæge eller familie læge for at se, hvis du har brug for et antibiotikum. Hvis din pinkeye er forårsaget af en bakterie, vil et antibiotikum dræbe bakterier. Du kan ordineres en flydende antibiotikum, der kan være dryppede i øjet, eller du måske nødt til at tage antibiotika i pilleform. Kun din øjenlæge eller læge kan ordinere det for dig. Du bør begynde at se forbedringer efter 24 timer.

Antihistaminer

Hvis din pinkeye er et resultat af allergi, tage en antihistamin til at helbrede den. Du kan købe generiske mærke eller et varemærke, såsom Benadryl. Altid følge vejledningen medfølgende dosering og være opmærksom på, at antihistaminer kan gøre nogle mennesker døsig. Du kan også bruge det varme vand, mens du venter for allergi medicin kan træde i kraft. Når din pinkeye rydder op, holde sig væk fra udløser, der forårsager din allergi til at blusse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com