Søvnløshed årsager

07/18/2012 by admin

Søvnløshed årsager

Folk har svært ved at sove fra tid til anden. Det er kun når det bliver oftere og når personen, der bekymrer sig om det at søvnløshed bliver et problem. En person med søvnløshed kan have svært ved at slippe ud til at sove eller har svært ved at opholder sig i søvn i løbet af natten. Bortset fra forårsager en person, frustration og træthed, kan søvnløshed være knyttet til forskellige sundhedsmæssige problemer. Ifølge det amerikanske Department of Health og Human Services, lider så mange som 40 millioner amerikanere af søvnproblemer hvert år.

Stress

Søvnløshed er ikke usædvanligt, når undergår en særligt stressende periode. Men dette nogle gange udløser kronisk søvnløshed, og genskabe en sund søvnmønster kan være svært. Nogle mennesker bekymre sig om hvorvidt de vil være i stand til at sove, selv før du går i seng. Dette, igen, forårsager søvnløshed, som personen, der ligger vågen, bekymre sig om ikke at kunne falde i søvn.

Sundhedsspørgsmål

Sundhedsproblemer forstyrrer ofte søvn. Mennesker, der lider smerte, kan måske fra en tilstand som artritis, finde smerten holder sig vågen om natten. Hjertelidelser og respiratoriske problemer kan gøre det svært at ligge komfortabelt. En overaktiv skjoldbruskkirtel kan forårsage rastløshed og søvnløshed. Kvinder kan opleve, at overgangsalderen forårsager forstyrret søvnmønstre.

Narkotika og alkohol

Narkotika og alkohol interferere med naturlig søvn, og folk der er tilbagetrækning fra stofmisbrug rapporterer også problemer med søvn. Ikke kun ulovlige stoffer forårsager søvnproblemer, men ordineret medicin, såsom Beta-blokkere, kan også forårsage forstyrret søvn.

Andre forstyrrelser

En persons søvnløshed kan være forårsaget af andre påvirkninger, som en partner, der snorker, larmende naboer eller skifteholdsarbejde. Især kan natarbejde forstyrre kroppens naturlige ur og søvn mønster. Kortsigtede søvnproblemer kan være forårsaget af jetlag. Miljøet selv kan spille en rolle; for eksempel, kan soveværelse eller sengen være for varmt eller for koldt.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com