Hvordan man kan helbrede med Jasper

06/19/2012 by admin

Hvordan man kan helbrede med Jasper

Jasper er en krystal/sten findes primært i Indien og Brasilien. Jasper kommer i tre forskellige former; orbicular, billede, rød og gul. Rød er mere bredt fandt og brugte type af Jasper. Rød jaspis er en bred vifte af kvarts, der får sin farve fra jernoxid indskud i stenen. Folk fra Indien, og selv indfødte amerikanere, mener, at Jasper er en kraftfuld healing sten der hjælper med nyre, lever og galdeblære problemer. Jaspers vigtigste kvalitet er, at det hjælper med at forhindre sygdom af alle slags. Åndeligt hjælper sten med astral projektion, meditation og erindring om drømme.

Instruktioner

Healing krop med Jasper

• Før og efter hver brug Jasper skal renses. For at rense din Jasper er alt du behøver at gøre, hold det under rindende lunkent vand for omkring et minut. Fjerner enhver negativitet, at stenen kan have afhentet eller noget, det har trukket fra dig eller nogen anden, der har brugt det eller været i kontakt med det.

• En anden ting, der skal gøres, før og efter hver brug, udført efter udrensning af sten, opladningen af din jasper. For at genoplade din krystal vil du placere det i en skål af tumlede hæmatit stones, forlader det natten over. Hæmatit er kendt for at tegne negativitet ud af alle ting, herunder andre sten og mennesker.

• Bestemme, hvilken del af kroppen du ønsker at arbejde med og placere Jasper direkte på huden i det område, du planlægger at helbrede. Hvis du har nyreproblemer lå på maven og Placer jasper i området hvor dine nyrer, bruger to sten, hvis du har problemer med begge nyrer. Eller hvis du har åndedrætsproblemer, placer stenen i området lunge.

• En gang Jasper er placeret i området af den sygdom, du vil lægge stadig, meditere på healing tanker, for ikke mindre end 20 minutter. Det ville være klogt at sætte en timer på dette punkt. Når meditere bare forsøge at klare dit sind og tror, beroligende og healing tanker. Kommer med et mantra, ligesom "Jeg vil føle sig bedre og helbrede min krop og sjæl", der vil bringe fred til dit sind og hjælp de sten vibrationer helbrede kroppen.

• Når tid er op Fjern Jasper og rense det, derefter sætte den til at genoplade. Holde dem healing tanker i dit sind. Gentag dette trin, når som helst din sygdom er generer dig, eller mindst en gang om ugen, indtil du føler dig bedre.

Tips & advarsler

  • Jasper virker kun når det anvendes direkte på huden. For lange sigt hjælp fra denne sten kan du bære det som smykker.
  • Rense altid og genoplade jasper mellem bruger som det har en tendens til at holde fast i negative vibrationer, som kan få sendt tilbage til din krop, hvis de ikke er udbetalt.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com