Emergency Dental hjælp til ældre borgere i Florida

08/05/2010 by admin

Emergency Dental hjælp til ældre borgere i Florida

Voksende gamle bringer en række sundhedsmæssige komplikationer. Som kroppen langsomt og uundgåeligt bryder sammen under den uophørlige stormløb af tid, opstår medicinske problemer. Dette gælder ligeledes for tandsundheden, som geriatriske patienter oplever ældning af tænder og tandkød. Ældre beboere i Florida kan drage fordel af at vide, hvor man kan få akut tandlægebehandling bør opstå et problem.

Pasco County Health Department

Floridas afdeling af aldring pleje viser Pasco County Health Department som leverandør af akut tandpleje for geriatriske patienter. Der er steder i Dade City, jord o ' søer, New Port Richey og Zephyrhills. Dog, patienter skal være registreret med tjenesten til at modtage pleje.

UF tandpleje

University of Florida kører en tandpleje program, en del, som tilbyder akut tandpleje for Florida indbyggere, herunder ældre. Faciliteten har hovedkvarter i Gainseville og er bemandet af mere end 100 beboere, der er specialiseret i forskellige aspekter af tandpleje, herunder avancerede underordnede felter som mundtlig onkologi.

Akut Tandlægevagt

Akut Tandlægevagt opererer 24-pleje på flere Florida steder, herunder West Palm Beach, Boca Raton og Zephyrhills. Det beskæftiger sig med ældre patienter lider af hulrum, smerte, brudt tænderne, abscesser og andre dental nødsituationer.

Dental Center af West Broward

Ældre beboere i South Florida kan kalde den Dental Center af West Broward, som har en akut pleje facilitet på sin Sunrise, Florida site. Tandlæge behandling af ekstrem tand smerter, kæbe smerter hovedpine (TMJ) og andre alvorlige tandproblemer. Centret tilbyder også en "overkommelige Dental pleje Plan" for ældre patienter og andre, der ikke har ordentlig dental forsikring.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com