Frugter, der fremmer hårvækst

05/20/2012 by admin

Frugter, der fremmer hårvækst

Hårtab påvirker både mænd og kvinder og kan være forårsaget af arvelighed, stress, fejlernæring og høje niveauer af dihydrotestosteron (DHT). Uanset om du mister dit hår eller bare ønsker længere eller tykkere hår, spise frugter høj i visse vitaminer og mineraler, såsom vitamin C og E, kan fremme hårvækst.

C-vitamin

Sammen med bioflavinoids, C-vitamin aids i omløb til din hovedbund, der igen fremmer hårvækst. Du kan tilføje C-vitamin til din kost ved at spise appelsiner, æbler, grapefrugt, abrikoser, citroner, limefrugter, hindbær og jordbær.

Beta-caroten

Kroppen omdanner beta-caroten til vitamin A som kroppen kræver det. Denne konvertering ikke kun holder håret du allerede har sund (sammen med dine negle og hud), men også hjælper fremme normal hårvækst. Du kan finde beta-caroten i cantaloupe.

Folinsyre

Mangler i folinsyre--en type af vitamin B--kan forårsage hårtab, så det er vigtigt at hårvækst at du spiser folinsyre i din kost. Jordbær, appelsiner, cantaloupe, honeydew meloner, hindbær, avocadoer, bananer og vandmelon alle indeholder folinsyre.

Inositol

Du har brug for en tilstrækkelig mængde af inositol, en anden form af vitamin B, for at forhindre hårtab og fremme hårvækst. For at tilføje inositol til din kost, Spis cantaloupe, appelsiner, grapefrugter og andre citrusfrugter. Citroner, indeholder dog ikke inositol.

E-vitamin

E-vitamin forbedrer blodcirkulationen til hovedbunden ved at øge iltoptagelsen. Hårsækkene har brug for blodtilførslen til at vokse. Både mango og kiwi indeholder kilder til vitamin E.

Magnesium

Magnesium bidrager også til sund hårvækst. Du kan finde dette mineral i bananer, artiskokker og tørrede figner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com