Kolde-Fx bivirkninger

08/11/2012 by admin

Kolde-fX er ginseng-afledte daglige supplement fremstillet af Alexa biovidenskab, der blev oprettet for at styrke immunforsvar mod forkølelse og influenza. Kolde-fX sælges som normale og ekstra styrke og markedsføres som et produkt uden bivirkninger.

Hvad er kolde-fX brugt til?

Kolde-fX er taget til at bekæmpe mod forkølelser og flus, samt at reducere sværhedsgraden af eksisterende symptomer.

Hvordan er kolde fx taget?

Kolde-fX anbefalede dosis er én tablet to gange om dagen, mens den ekstra-styrke version anvendes kun, når faktiske influenzasymptomer findes.

Hvordan er kolde-fX anderledes end andre ginseng kosttilskud?

I modsætning til de fleste ginseng kosttilskud bruger kolde-fX nordamerikanske ginseng (Panax quinquefolius) i stedet for asiatiske ginseng (Panax ginseng). Kolde-fX producenterne mener, at den nordamerikanske version er bedre egnet på immun styrke, men uden de stimulerende virkninger af den asiatiske udgave, der kan føre til bivirkninger.

Hvad er ginseng?

Ginseng er flerårig plante med tykke rødder, der primært vokser i Østasien. Gennem tiderne, ginseng var tænkt som at have medicinske egenskaber og har været brugt som en stimulerende og reducere stress. For nylig, ginseng er blevet en populær ingrediens i energidrikke.

Er der bivirkninger?

Kolde-fX producent Alexa Life Sciences hævder, at deres laboratorieundersøgelse af doser 25-500 x normale doser har ikke udarbejdet nogen bivirkninger. Undersøgelser offentliggjort i American Academy of Family Physicians staten at muligt ginseng bivirkninger omfatter søvnløshed, diarré, kvalme og ændringer af blodtryk.

Kolde fx blande negativt med allerede eksisterende medicinske tilstande eller medicin, og er det sikkert for børn eller gravide eller ammende kvinder?

På grund af den stimulerende egenskaber af kolde-fX anbefaler kolde-fX producenter ikke vare folk bruger blodfortyndende medicin og rådgive personer med diabetes og blodtryk betingelser at konsultere deres læge før du tager produktet.

Også, test blev aldrig gjort på børn under 12 og gravide eller ammende børn, derfor de er frarådet at tage produktet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com