Hvad forårsager karsprængninger i fødderne?

04/15/2012 by admin

Hvad forårsager karsprængninger i fødderne?

De fleste kvinder kan lide at bære snazzy søger sandaler, især når det er varmt. Hvis en kvinde er plaget af karsprængninger på sine fødder, kan hun føle sig selvbevidst og skubbe sine fødder i fuld dækning sko. Karsprængninger, desværre til tider uundgåelig.

Ekspert indsigt

Karsprængninger, kendt i den medicinske samfund som telangectasiasa, vises på hudens overflade. Disse vener er farvede og tråd-lignende udseende. Spider vener gør generelt ikke ondt som åreknuder gør, men de kan blive værre og begynde at bløde, ifølge Painfulfoot.com.

Beliggenhed

Normalt, karsprængninger er fundet i benene, men de kan forekomme på fødderne og ansigtet og andre dele af kroppen.

Årsag

Karsprængninger og åreknuder er forårsaget af backup af blod. Benet vener har ventiler, der tjener som envejs flaps. Hvis ventilen svækker, kan blod sive tilbage i venen og pool. Dette er, hvad der skaber spider og åreknuder, der ofte dukker op i området lavere torso, herunder ben og fødder, ifølge Womenshealth.gov.

Udseende

Venøs insufficiens er når de poolede blod gør venen bliver større og venen bliver åreknuder. Karsprængninger er meget ligesom åreknuder, men de er ikke så stor. Karsprængninger ligner spindelvæv, således navn eller grene. De er normalt rød eller blå i farven og er tættere på hudens overflade end er åreknuder, ifølge Womenshealth.gov. En person kan have en lille eller stor plet af karsprængninger.

Andre medvirkende faktorer

Andre faktorer, der kan resultere i karsprængninger omfatter hormonelle forandringer, udsættelse for sol og genetik.

Overvejelser

Bær sokker, der er specifikt designet eller brugerdefineret gjort at give bæreren nødhjælp fra ubehag opleves på grund af spider eller åreknuder. Sokkerne vil ikke gøre vener gå væk eller forhindre dem i at blive værre, men kan forbedre livskvaliteten for bæreren. Karsprængninger kan også dækkes med en concealer, såsom Dermablend, foreslår Beauty.ivillage.com.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com