Sådan udtrække lycopen fra en tomat

04/19/2012 by admin

Sådan udtrække lycopen fra en tomat

Lycopen er en kraftig antioxidant sammensatte der giver tomat sin røde farve. Det bruges kommercielt som en sundheds-supplement, farve agent og i fødevarer som tomater. Fødevarer som tomater og tomatprodukter hjælpe med at fjerne giftstoffer fra kroppen, ifølge Dr. Aluko af University of Manitoba. Lycopen-rige tomater ødelægge skadelige frie radikaler, giver flere sundhedsmæssige fordele at reducerer risikoen for kræft og hjerte-kar-sygdomme. Biotilgængelighed af lycopen er lav i rå tomater, du vil kombinere mad forberedelse og madlavning teknikker der tjener til at udtrække lycopen fra tomater.

Instruktioner

• Hugge en tomat og sauter eller koge og kombinere det med andre fødevarer, som du er madlavning. Varme tomater øger tilgængeligheden af lycopen op til 2,5 gange sammenlignet med kogte tomater.

• Tilføje en halv teskefuld salat olie til kogte tomater eller Riv en teskefuld ost over det før du spiser, for at øge kroppens optagelse af lycopen.

• Kombinere forarbejdede tomatprodukter indkvartering tomatpuré, juice, ketchup og pasta og pizza saucer i tilberedte næringsmidler. Forarbejdede tomatprodukter har en høj lycopen indhold, der er yderligere forbedret når opvarmes eller tilføjede til kogte fødevarer.

Tips & advarsler

  • Rå tomater indeholder kun tre milligram lycopen, i forhold til tomat pasta som indeholder 42,2 mg for det samme beløb af tomat.
  • Lycopen stammer direkte fra kogt eller forarbejdede tomater tilbyder større sundhedsmæssige fordele end lycopen kosttilskud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com