Mund smerter behandlinger

04/20/2012 by admin

En hård dags arbejde kan resultere i forfærdelige mund smerter, der tilsyneladende ikke går væk. Nogle smerter er forårsaget af yderligere vækster såsom ligtorne, knyster eller hælspore. Andre smerte kunne være senen inflammation, som er tilfældet med Plantar fasciitis. Udspænding, hjem terapi og kirurgi er alle måder at lindre mund smerte.

Massage og udspænding

Stretching kan lindre nogle mund smerte. Plantar fasciitis er en smerte, typisk følte i hælen på grund af overdreven vægtbærende. Den plantar væv i hælen bliver stramt. Massage og udspænding af plantar hjælper lindre spændinger.

En strækning starter ved at sidde på gulvet med benene lige foran. Tage et håndklæde, og løkke det i midten af din berørte foden. Få fat i begge ender af håndklæde, og træk lige tilbage så vidt muligt uden at flytte din ryg. Hold denne stilling i 30 sekunder.

Du kan også strække den plantar ved stående på et trin med din berørte fod tæer på kanten. Skubbe din hæl lige ned uden at bevæge tæerne, og hold nede i 30 sekunder. Slap af, og Gentag tre gange.

Medicin og hjem terapi

Nogle over-the-counter medicin og hjem behandlinger kan behandle mund smerte. Ligtorne er gule hård hud, der kan vokse på tæer, knyster er en knogle eller væv ophobning omkring en fælles, især i bunden af den lille tå. Over-the-counter medicin bruger en syre blanding, der opløser ligtorne og knyster. Knyst smerter kan lindres gnide is på området i 10 minutter hver aften sammen med kold terapi relief gel. Også, polstring kan dække de ramte områder for at reducere yderligere irritation.

Kirurgi

Kirurgi er en anden mulighed for at lindre mund smerte. Plantar fasciitis er ofte ledsaget af hælspore, som er krog-formet knogle fremspring, der strækker sig fra hælen. Hælen anspore fungerer som en beskyttende støddæmper af vokser på plantar senen og forårsager smerte. For langvarig hæl anspore smerte fjerne kirurger sporen fra senen. Knyst kirurgi indebærer en række muligheder. Et er at reparere omkringliggende sener ved at løsne stramme dem og afkortning løs ones. Knyst kirurgi kan omfatte klippe den beskadigede fælles og omlaegning det. Arthrodese fjerner de beskadigede ledfladerne. Skruer og plader er derefter indsættes for at holde overflader sammen indtil de helbrede.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com