Måder at gøre dig selv komme om morgenen, når du er så træt

04/02/2012 by admin

Måder at gøre dig selv komme om morgenen, når du er så træt

Forlade komforten i din seng kan være noget sjovt. Hvis du har en hård tid at få bevægelse i morgen, kunne det føre til dig at komme for sent til at arbejde og andre aftaler. Der er måder at gøre dig selv komme om morgenen, når du føler dig så træt. Det kan gøre en stor forskel i din produktivitet.

Vækkeur

Vælg dit vækkeur med omtanke. Når du køber en, købe et vækkeur, der ikke har en snooze knap. Der er også vækkeure, der gør det svært at ramme snooze-knap. En anden idé til at gøre dig selv komme er at sætte vækkeuret tværs over rum fra hvor du sover. Det er nemmere at holde op og vågen når du er fysisk ude af sengen.

Belønninger

Beløn dig selv for at komme op, når du er så træt. Hvis du har noget at se frem til, vil det gøre det lettere at få ud af din varme seng. Hvis du nyde en morgen kop kaffe, Forkæl dig selv med top-of-the-line kaffebønner og aromatiseret sirup. Du kan også planlægge din foretrukne morgenmad. Vide noget godt, venter du kunne give dig det skub, du har brug for at komme ud af sengen og komme i gang om morgenen.

Rens dit ansigt

En måde at vågne op er at splash koldt vand på dit ansigt og børste dine tænder. Følelsen af koldt vand på dit ansigt er chokerende nok til at få dig dag. Hvis du er i sengen og ikke kan få dig op og ud af sengen, er der en anden måde at gøre dette. Sætte en række facial udrensning vådservietter lige ved siden af sengen. Tørre dit ansigt med en udrensning tørre, så snart du vågner. Det er ikke så overraskende som koldt vand, men en kold tørre vil opfriske dig og gøre du føler dig mere vågen.

Lys

En overraskende metode til at gøre dig selv komme om morgenen, når du er så træt er at tænde lysene i rummet. Du kan også bare åbne op for blinds eller gardiner i stedet. Det tricks kroppen til at tro det er tid til at vågne op. Lys er ganske ubehageligt og hjælpsomt vil motivere dig til at komme ud af sengen.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com