Herpes symptomer for mænd

05/10/2011 by admin

Symptomerne på genital herpes er meget lignende mellem kønnene, selv om forskellige dele af anatomien er påvirket. Mænd inficeret med genital herpes er også øget risiko for en smertelig komplikation kendt HSV proctitis.

Ramte områder

Mænd med genital herpes er generelt berørt i følgende områder, hvis de udvikler symptomer: penis og urinrøret, scrotum, balder, anus og lår.

Første udbrud

Det første udbrud er generelt de mest udtalt blandt mennesker, der udvikler symptomer; symptomerne opstår normalt omkring to uger efter infektion. Symptomer omfatter røde udslæt og vabler. Disse blærer er fyldt med væske og bryde åben, skorpedannelse inden for to til fire uger.

Prodrome

Før udbrud oplever mennesker med genital herpes prodrome, en brændende, kløe eller prikkende fornemmelse i det område hvor udbruddet vil forekomme.

Fremtidige udbrud

Mænd med genital herpes kan opleve adskillige flere udbrud i det første år, men generelt vil opleve færre udbrud over tid. Mange mænd med genital herpes udvikler ikke symptomer, men kan stadig smitte andre.

Komplikationer

Mænd, i særligt mænd, der har sex med mænd, kan opleve HSV proctitis som følge af genital herpes-infektion. HSV proctitis kan føre til problemer urinating, rektal smerte og decharge med blod eller pus og slim.

Behandling

Antivirale lægemidler kan begrænse symptomer, og folk med hyppige udbrud kan sættes på daglig antiviral behandling for at reducere antallet af udbrud. Daglig behandling reducerer også risikoen for overførsel af virus til ens seksuelle partnere.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com