Definere bord certificeret læge

05/27/2011 by admin

Definere bord certificeret læge

En bestyrelse certificeret læge er en, der har gennemført særlige undersøgelser for at blive certificeret i en bestemt medicinsk speciale. Efter endt medicinsk skole, kan en læge begynde at studere for bestyrelsen certificering under residency. De ekstra timer i undersøgelse tillade lægen til at praktisere som en specialist på deres område af medicin.

Betydning

Bord-certificeret læger var givet tilladelse fra den amerikanske regering til at annoncere deres legitimationsoplysninger i 1990 ' erne. Denne tilladelse øget konkurrence blandt læger og hjulpet patienter at skelne læger ved deres niveau af ekspertise. Læger i mange medicinske specialer Bemærk deres bord legitimationsoplysninger i reklamer.

Certificering

Den amerikanske bestyrelse af medicinske specialiteter er den store certificerende organisation, og det fører tilsyn med 24 medlem bestyrelser, der udsteder certificeringer. Ifølge organisationen omfatter certificeringsprocessen en række test og peer-evalueringer af lægens arbejde. Bestyrelsen certificering kræver en fornyelse hvert seks til 10 år for at sikre, at lægen fortsætter med at forfølge medicinsk uddannelse. Den amerikanske bestyrelse af medicinske specialiteter fastsætter retningslinjer på re-certificering for alle de læger, attesteret af dets medlem bestyrelser.

Uddannelse

Læger normalt deltage i en fire-årig medical school program, så arbejdet i erhvervet fuldtids som beboer på et hospital eller medicinsk facilitet. Efter endt residency, kan en læge begynde at tage bestyrelsen certificeringseksamener i speciale de planlægger at arbejde. Bestyrelsen certificering er ikke obligatorisk i det medicinske område. En læge kan vælge at fravælge den supplerende undersøgelse.

Advarsel

Plastikkirurgi er en specialitet, hvor en vægt på certificering anbefales. Ifølge webstedet plastikkirurger Locator, en bord certificeret plastik kirurg skal afgangselev fra et akkrediteret medicinsk skole, komplet fem års ophold - herunder tre år af kirurgi og to års plastikkirurgi--praksis inden for to år og passere de skriftlige og mundtlige eksaminer.

Fordele

Bestyrelsen certificering er en indikator for den omfattende uddannelse og uddannelse en læge har gennemgået. En bestyrelse certificeret læge er opmærksom på opdateringer i feltet, herunder love, eksperimentel medicin og patientbehandlingen. For at opretholde board certificering, har en læge til stadighed studere. Det betyder, at lægen kan have mere viden end en ikke-board certificeret læge, der ikke skal opfylde nogen obligatorisk studerer eller testkrav.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com