Hvordan at slippe af låret Cellulite

05/03/2011 by admin

Klumpet, ujævn lår er ikke, hvad du vil se, når det drejer sig tid til at få din sommer garderobe ud af opbevaring. Cellulite kan gøre du ønsker at bo inde eller bære bukser hele sommeren lang, snarere end udsætte benene hytteost. Det behøver ikke at være sådan. Mens du ikke kan fjerne cellulite helt, kan du reducere dets udseende og føle sig mere trygge i din sommertøj. Brug nedenstående tips, der fortæller dig, hvordan at slippe af låret cellulite og være på vej til at sommerfest i stil.

Instruktioner

• Få startet hellere før end senere. Nøglen, ifølge sundhed og fitness entusiast Sharon Bell for Self vækst skal du starte dit program så tidligt på de første tegn på cellulite. Vælge et kursus og holde sig til det for at se resultater. Hvis du skal behøver at slim op for at få disse lår ser bedre. Hvis du vente med at få din lår firma du giver cellulite mere plads til at udvide.

Vælge øvelser som du vil nyde eller, du kan gøre med en partner til at hjælpe med at holde dig motiveret. Walking er en glimrende øvelse for benene. Tag dit barn eller ægtefælle og gå til eftermiddag gåture. Som du opbygger styrke og tolerance udvide disse vandreture i længere dem eller endda jog. Snart, vil du se dine lår begynder at slim op og mindske forekomsten af cellulite. Nøglen er begyndt tidligt, før cellulite overtager. (Se ressourcer for Link)

• Gøre låret specifikke øvelser. Redaktører og forfattere på forebyggelse magasin sat sammen en række øvelser, der er målrettet mod lårene. Af opstrammende passer lårene du bidrage til at mindske forekomsten af cellulite og samtidig få smukt ben.Første, arbejde på inderlår med siddende pude squeeze. Sidde på en stol med fødderne ud foran dig fladt på jorden. Ved hjælp af en pude placeret mellem dine lår squeeze stramt i et minut. Gentag dette ti til femten gange så gå videre til siddende benet hæver.

Mens du stadig sidder i stolen med fødderne på jorden, holde fast sæde af stolen med dine hænder og løfte det ene ben op til en lige ud af position. Hold i 30 sekunder derefter langsomt lavere. Gentage 10 gange og derefter skifte ben. (Se ressourcer for Link)

• Drik masser af vand og undgå natrium. Inches Aweigh, en hjemmeside helliget til sundhed og fitness, tilbyder flere tips om at slippe af med cellulite, herunder at holde kroppen hydreret og undgå natrium, som forårsager væskeophobning. Stoppe med at drikke koffein. Sammen med natrium gør det du bevare væske, som fremmer cellulite vækst. (Se ressourcer for Link)

Cellulite er ikke nødt til at ødelægge dit udseende. Komme i gang med en øvelsesprogram rettet mod dine lår, så snart du bemærker cellulite. Se din natrium indtag og få masser af væske. Du kan reducere forekomsten af cellulite, selv hvis du ikke kan slippe af med det helt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com