Hvordan kan man foretage en terapeutisk EF møde

05/14/2011 by admin

Hvis du holde trit med nyheden, ved du, at der er aldrig mangel på kriser. Fra historie-og naturkatastrofer for kriminalitet sprees, der terroriserer samfund, dem, der oplever sådanne begivenheder har tendens til at reagere med chok, angst og benægtelse. På sådanne tidspunkter, det er menneskets natur at søge selskab med andre i samme situation for at hjælpe genvinde balance og generobre tabte følelsesmæssige og fysiske kontrol. En af de bedste måder at opnå dette formål er ved at indkalde et eller flere terapeutiske møder så healing kan begynde. Hvis du er klar til at intensivere til pladen---enten fordi du er blevet bedt om at gøre det. eller fordi du er en respekteret samfundsleder som folk vil lytte---Planlæg hændelsen omhyggeligt at gøre visse det udretter sit mål om healing hjerter, hjerner og samfundet som helhed.

Instruktioner

• Problem invitationer til community-medlemmer, hvis liv er blevet påvirket af den begivenhed eller tragedie pågældende. Bruge så mange ressourcer som du kan for at få ordet: aviser, Internet, opslagstavler, nyhedsbreve og broadcast medier. Din invitation tekst vil fungere mest effektivt, hvis du bruger fire dynamics ansat af journalister: hvem, hvad, hvor og hvorfor. Invitationen bør omfatte kontaktnumre bør alle have spørgsmål.

• Hverve faglige ressourcer. Indkalde til et panel af personer uddannet til at besvare spørgsmål og bekymringer udrakte af Fællesskabet. Alle situationer er enestående, men overveje indbydende samfundsledere, repræsentanter for erhvervslivet, nonprofit-agenturer, de retshåndhævende myndigheder, læger og andre eksperter positioneret til at svare på spørgsmål og bekymringer.

• Inviterer professionelle terapeuter kan hjælpe med alle aspekter af den foreslåede indsamling. Anmode om deres hjælp til at strukturere mødet på den mest effektive måde. Især bede om bistand med vigtige emner, såsom indledende bemærkninger, identifikation af den følelsesmæssige problemer som følge af den udløsende begivenhed og forslag til forberede uddelingskopier og vejledninger. Bede alle, hvis han eller hun ville være villig til at være en del af et opfølgende netværk, som community-medlemmer kan henvende sig til for at få yderligere hjælp.

• Book et mødested, der er stor nok til at håndtere en høj kapacitet publikum. Hvis din mødested valg er begrænset, bestille Fællesskabet terapeutiske møde for to på hinanden følgende nætter. Kirker, teatre, fitnesscentre, community centre, auditorier og andre sådanne bygninger er ideelle valg. Forsøge at få gaver i form af stole og audiovisuelt udstyr, så du ikke behøver at lede efter penge til at leje dem.

• Informere pressen i Fællesskabet opfylder og tilbyder at redde pladser på spillestedet for journalister og fotografer, så de har adgang til højttalere. Udpege et fællesskab medlem som presse kontakt så journalister ikke behøver at spilde tid på at forsøge at finde folk, der kan besvare spørgsmål og give up-to-date information.

• Ring til møde på bestilling på det fastsatte tidspunkt. Holde sig til en fast dagsorden, men gør "business" del af Fællesskabet opfylder så kortfattet som muligt. Fællesskabet healing kan ikke ske ved at bede folk om at sidde og lytte til talere. Tilbyder community-medlemmer mulighed for at lufte følelser, stille spørgsmål, få svar og lytte til andres erfaringer er grunden til en terapeutisk samfund møde er afholdt, så fokusere på denne mission.

• Brug tavler, overhead-projektorer og computere som kommunikations hjælpemidler. Har en frivillig skærm whiteboards optage bekymringer, kommentarer og anbefalinger fremsat af deltagerne. Nogle af disse kan være irrationel eller ikke gennemførlig, men enhver idé må respekteres og beæret. Takke deltagerne for deres indsigt og forsikre Fællesskabet at mødearrangører vil gøre alt, hvad der står i deres magt at gennemføre så mange som muligt.

• Spørg medfølende frivillige til at være på standby til at søge efter community-medlemmer, der bryder ned, bliver fortvivlet eller mister kontrollen som følge af det møde sagen. Har vand, væv og andre bekvemmeligheder på hånden for fortvivlet community-medlemmer.

• Annoncere en opfølgningsdato før indgåelse af mødet. Midt i tragedien byder tilbyder struktur af et opfølgende møde på et væld af terapeutisk effekt. En anden mødedato beroliger deltagere, at Fællesskabet har forpligtet sig til deres velfærd og tilbyder en platform for fremtidige dialog og yderligere netværksmuligheder, at indgyde deltagerne med dette håb: når et samfund arbejder sammen, der er ingen krise, der ikke kan overvindes.

Tips & advarsler

  • Hvis tiden tillader og publikum er overskueligt, overveje breakoutsessioner efter det vigtigste møde. For eksempel, er et samfund ødelagt af en wildfire sammensat af mennesker med forskellige behov. Ved at oprette små grupper for at løse problemer, har såsom hvordan for at få mad, hvor man kan finde logi eller måder at finde forsvundne naboer, enkeltpersoner kan få konkrete svar i stedet at vade gennem oplysninger de allerede.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com