Hvilken tandpasta renser bedst?

05/23/2011 by admin

En voksende debat i husholdninger og badeværelser er i dag, hvilken tandpasta renser bedst. Der er så mange sorter fra så mange forskellige virksomheder at det kan være nedslående at finde ud af dette svar. Når det er sagt, vil denne artikel forsøge at kaste lys over denne daglige spørgsmål med nogle nyttige indsigt og rådgivning.

Funktion

Tandpasta er et af de vigtigste stoffer udnyttet til at holde tænderne ser og føle sig stærk. Hver tandpasta renser tænderne og i de fleste tilfælde de freshen ånde så godt. Nogle er designet til mere i dybden spørgsmål såsom fjernelse af tandsten og pletter efterladt fra brug af tobak og kaffe.

Typer

En af de vigtigste typer af tandpasta og velsagtens den mest populære er tandblegning udvalg. Hver virksomhed har deres version af det, og det siges at være den mest magtfulde. Disse tandpastaer indeholder normalt kemikalier og polering agenter, der styrker fjernelse af plak og pletter.

Identifikation

Ingrediens peroxid er ofte fundet i tandblegeprodukter tandpastaer og er blevet sagt at blege tænder. Men dette er kun delvist korrekt. Peroxid er ikke udsat for tænderne længe nok til at det sker. Men hvis tænderne er gået selv en blegning behandle allerede, så det ville være et godt valg at bevare tandens hvidt udseende.

Funktioner

Alle tandpasta er effektive i rengøring tænderne, men de er ikke alle skabt lige. Der er nogle, der efterlader virkelig en "wow" faktor. Ved valget af tandpasta, er det disse mest mindeværdige sorter, der skal bruges. Det gør ikke virkelig noget hvis det er rygerens tandpasta, følsomme gum tandpasta eller sorten tandblegning. Den underliggende faktum er, hvor godt det virker for enkelt.

Overvejelser

Selv almindelig tandpasta er ikke ligefrem billigt. Chancer er de mere ekstravagante sorten, jo dyrere bliver det. Dette gælder især for kridtning mærker. En forbruger bør være parat til at bruge mere end $10 for en tube.En anden ting, der bør tages i betragtning er når shopping online, priser kan forekomme billigere men dette er altid gjort op for i shipping og ekspeditionsgebyrer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com