Solarium sikkerhed

12/26/2010 by admin

Hvis du regner med at bruge solarium få en tan, er det vigtigt at følge visse forholdsregler. Ifølge Metro.co.uk nyheder menes solsenge at dræbe omkring 100 mennesker hvert år af relaterede hudkræft. Rette sikkerhed er afgørende for at medvirke til at sænke din risiko.

Alder

Børn er mere følsomme, sårbare hud end voksne. Chiltern distrikt råd anbefaler, at undgå brug af solarium indtil en alder af 16.

Olier

Mange garvning olier er designet for naturligt lys og kan skade huden, når de udsættes for den intense direkte lys i en solseng. Sørg altid for enhver olier du bruger er lavet af naturlige ekstrakter og godkendt til solarium.

Timing

Kontroller, at du ikke tan længere end anbefalet af solarium fabrikanten. Holde styr på den tid, du tilbringer i garvning seng og holde en ven i nærheden til at vække dig, hvis du ved et uheld falder i søvn mens du solbader.

Slægtshistorie

Hvis du har en familie historie af kræft eller hud sygdom, selv små mængder af solarium garvning er ikke sikker og bør undgås.

Hudens tilstand

Brug aldrig en solseng hvis din hud er brændt eller peeling fra tidligere garvning. Derudover skal folk med masser af modermærker, fregner eller meget bleg hud undgå solarier.

Medicin

Læs omhyggeligt advarselsmærkater på alle dine receptpligtig og over-the-counter medicin. Visse lægemidler og salver kan øge UV følsomhed, gør solarium garvning usikre.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com