Pre kirurgisk kost for Lap Band

01/15/2011 by admin

Beslutningen om at have en lap band kirurgi er et skridt i retning af at ændre dine spisevaner og komme tilbage til et godt helbred. Operationen vil minimere størrelsen på din mave, således at du er tilfreds med mindre mad. To uger før din operation, skal du begynde at foretage disse ændringer i din kost med pre-op kost for en lap band kirurgi.

Øget Protein

Den kost, som du bør indtage før din lap band kirurgi bør indeholde mere protein end en typisk velafbalanceret kost. Den ekstra protein vil hjælpe din krop gendanne efter lap band kirurgi. En typisk mængden af protein i en lap band pre-kirurgi kost er mellem 70 og 120 gram pr. dag.Spørg din læge om tilskud med protein for at sikre at du får den nødvendige mængde før operationen. Supplement proteinpulver kan ordineres for at øge din protein og mindske størrelsen af leveren. Operationen skal udskydes, hvis test viser, at leveren er for stor.

Fødevarer for at undgå

Stærkt forarbejdede fødevarer fremstillet med hvidt mel og raffineret sukker er elimineret ved dette kost. Holde sig væk fra stegt mad og dem, der indeholder høje niveauer af mættet fedt. Rødt kød er fint på kosten, men du bør begrænse mængden for at undgå fedt. Vælg magert kilder til protein som fisk og kylling uden skind.Vælg komplekse kulhydrater fra frugt og grøntsager i stedet for brød og pasta. Din madplan vil være begrænset i to ugerne før operationen, men det er en sund måde at kick off din nye livsstil.

Lavt fedtindhold

Lægen vil anbefale en fedtfattig kost før din operation. Vælg indstillinger for lavt fedtindhold i mælk og yoghurt. Undgå smør og mættet fedt og vælge sundere kilder til fedt. Kosten bør være lavt fedtindhold, men du behøver nogle fedt i din madplan for et godt helbred. Gode sunde kilder til fedt omfatter nødder, oliven olie, fede fisk og rapsolie.Lægen vil anbefale en restriktiv fedtfattig kost før din operation for at sikre, at din lever er mindre fede og at nogle af fedtet er mistet omkring maven. En sund kost før din lap band procedure vil også hjælpe dig med at inddrive hurtigere efter operationen. Du måske ønsker at binge på nogle af dine foretrukne fristelser før operationen, men jo hurtigere du komme i gang med din nye kost, jo hurtigere vil du begynde at tabe vægt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com