Sådan fjerner Weatherstrip lim fra hår

12/17/2013 by admin

3M Super Weatherstrip lim er en populær bonding agent bruges til bond pakninger og tætningslister til metal overflader. Denne lim kan forårsage skade, når du får det på dit hår. Heldigvis, denne type af limen tørrer op og hærder meget hurtigt, så fjerne det ikke er meget vanskeligt. I stedet for at bruge skrappe kemikalier eller skære dit hår for at fjerne selvklæbende, kan du anvende et par enkle teknikker.

Instruktioner

• Separat hårlokken påvirket af lim med en hår klip eller elastik. Opdele dit hår i håndterbare sektioner til at undgå limen klæber til upåvirket hår tråde.

• Kam ud lim under rindende varmt vand ved hjælp af en fint tandet kam som en drille kam. Bøje over vasken og langsomt kam berørte håret nedad for at fjerne enhver løs lim bits.

• Anvende en generøs mængde af madolie til den våde hår. Olien vil hjælpe vende udtørret resterende limen i klumper, så du kan nemt fjerne dem. Hæld olie over det berørte område. Blidt massage hår med fingrene, og indtil du føler lim vende i klumper. Udvælge klumper af lim med fingrene. Kam dit hår igen og skyl godt efter du har fjernet alle lim.

• Vask dit hår med en blid shampoo og balsam. Massage dit hår et par minutter til at fjerne den olieagtig rest. Håndklæde tørre dit hår bagefter.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge acetone eller alkohol på dit hår. Disse kemikalier kan beskadige dit hår og irritere din hovedbund.

Relaterede artikler

© 2018 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com