Sådan fjernes et bistik

01/12/2011 by admin

Sådan fjernes et bistik

Ouch! Du, din ven eller endda din pet har været stukket af en bi! Din første impuls er nok til at rykke ud stinger, men ikke køre for pincet lige endnu. Mange mennesker kender ikke den rigtige måde at fjerne et bistik. Hvis du ikke ved hvordan man gør det ordentligt, brod kan blive meget værre. Smide pincet til side, og følge disse trin i stedet for at sikkert og hurtigt fjerne et bistik med så lidt smerte som muligt.

Instruktioner

• Vælg et værktøj til at bruge til at skrabe stinger. Nå for en kreditkort eller nål, ikke pincet! Brug af pincet til at fjerne en brod vil kun presse stinger og pumpe mere gift ind i offerets krop. Desinficere det objekt, du vil bruge med sprit.

• Skrabe stinger. Omhyggeligt og forsigtigt skrabe nålen, kreditkort eller anden skarp genstand hen over området i en retning, der vil "skubbe" stinger ud, anvende et meget let tryk, indtil sangeren er blevet fjernet.

• Rengør såret. Når stinger er blevet fjernet, rense området med varmt vand og sæbe, eller bruge sprit til at rense den. Skrub ikke området, som dette vil irritere de allerede betændt hud.

• Behandle smerten. Anvende is til såret. Dette vil reducere varme og hævelse og også følelsesløs webstedet sting og den omkringliggende hud.

• Behandle såret. Anvende Aloe Vera gel eller enhver anden form for beroligende lotion. Dette vil forhindre infektioner og også holde Brod fra kløe og brændende i fremtiden. Fortsætte med at anvende lotion efter behov, indtil såret er helet.

Tips & advarsler

  • Bee sting allergi kan være alvorlige, og enhver, der modtager et bistik og ikke ved, hvis de har allergi bør overvåges omhyggeligt for symptomer på allergi. Disse omfatter en tør hoste, kløende og rindende øjne, nysen, nældefeber og åndedrætsbesvær. Hvis disse symptomer opstår, bør skadelidte få øjeblikkelig lægehjælp.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com