Sådan laver du din egen anti-aging cremer

12/31/2010 by admin

Før du bruger alle dine hårdt tjente penge på dyre anti-aging cremer, der kan eller ikke kan arbejde, lave din egen derhjemme med naturlige ingredienser, der pakker en stærk punch mod frie radikaler og andre hud-skadelige molekyler. Du behøver ikke at være en kemiker til at piske op dit eget anti-aging cremer; Du skal blot et par væsentlige ingredienser til at sætte dig på rette vej.

Instruktioner

Simpel Antioxidant behandling

• Start med en enkel opskrift som en anti-aging behandling, der bruger naturlige frugter. Placere 1 tbsp. blåbær, 1 tbsp. hakkede jordbær og 1 tbsp. hakkede papaya i en foodprocessor og bland indtil du har et godt blandet blanding. Overførsel til en plastik skål.

• Blanding 1 tbsp. valset havre i en foodprocessor, indtil du har en pudret konsistens. Tilsæt blandingen til de blandede frugter.

• Langsomt røre i 1 tsk af lidt opvarmet honning og 1 tsk af friskpresset citronsaft. Fortsætte blanding indtil du har en tyk pasta.

• Anvende antioxidant, anti-aging behandling på dit ansigt i ca 15 minutter. Tillad antioxidanter fra frugter og honning til at absorbere dybt i dine porer til at bekæmpe frie radikaler. Brug denne behandling to gange om ugen for de bedste resultater.

Anti-aging Face Mask

• Mix 3 tbsp. grønne ler, 1 tsk honning og 1 tsk aloe vera gel i en plastik skål, og rør rundt med en spatel.

• I en separat skål, kombinere 1 tsk vegetabilsk glycerin, 3 dråber vitamin E og 1 dråbe af grapefrugt, citrongræs og lavendel æterisk olie. Mens omrøring grønne ler blandingen, tilsæt langsomt glycerin og essentielle olier blanding.

• Fortsæt omrøring indtil alle ingredienserne er godt blandet. Den færdige blanding skal være glatte.

• Anvende denne foryngende ansigt masque hele dit ansigt og halsen et par gange om ugen i 20 minutter.

Tips & advarsler

  • Websites såsom www.makingcosmetics.com og www.pioneerthinking.com har mange anti-aging hudpleje opskrifter. Du kan finde bøger i afsnittet DIY i enhver større boghandel eller Søg online boghandlere. Et par ingredienser som æteriske olier og Q10-enzymer, skal købes fra en skønhed grossist eller en helhed-fødevarer butik. (Se ressourcer for links til online skønhed grossister). Gemme produkter i glas i køleskabet til at forlænge deres holdbarhed.
  • Brug aldrig fingrene til at anvende disse anti-aging cremer på din hud. Bakterier og andre forurenende stoffer er nemt overføres fra fingrene ind i de naturlige cremer, forårsager dem til at rådne. Brug en ren spatel for ansøgningen. Hvis du har allergi over for nogen af disse naturlige ingredienser, finde en passende erstatning. Nogle mennesker er allergiske over for æteriske olier, især lavendel. Før du bruger æteriske olier i din anti-aging cremer, skal du teste en lille dråbe olie på din hud.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com