Sådan Sammenlign knæ seler

01/04/2011 by admin

Med så mange typer af knæ seler på markedet kan du spekulerer på, hvordan man vælger en. Knæ seler kommer i mange stilarter og tjener forskellige formål. Nogle er udformet som beskyttelse under kontakt sport, mens andre giver støtte, når skaden er sket. Nogle er for gigt patienter og bruges hver dag, mens andre kun tjene i en periode. Nogle holde dine knæ varme, mens andre er designet til at holde dig kølig. Så uanset om du beslutter dig på en knæ tandbøjle, i dag eller i morgen, er sammenligne produkterne et godt sted at starte.

Instruktioner

• Se på profylaktisk knæ seler; de tilbyder generelt god samlet knæ support for at forhindre sportsskader, leverer hele spektret af bevægelse, men forhindrer hyperekstension. Kryds og tværs stropper tilføje ekstra støtte. Profylaktisk seler er tilgængelige i slip-on eller hængslede stil, og varierer i priser fra omkring $65 til $600. De slip-on stilarter er tætsiddende og har tendens til at tage et stykke tid til at trække på og slukker. De kan også strække ud som tiden går. Du skal muligvis prøve forskellige stilarter på sportspladsen før du kan bestemme det rigtige valg for dig selv.

• Kig på rehabiliterende knæ seler. De er designet til at begrænse knæ bevægelse efter knæoperationer. Seler er designet til at understøtte særlige anatomiske knæ dele som patella, anterior, laterale, mediale eller bageste korsbånd ledbånd. Tal med din læge om typen af støtte du har brug for. Tjek emballagen oplysninger om seler til at få den rigtige support anbefales til din type af skade. Søge på kryds og tværs støtte til din skade. Strap-ons med hængsler forbyde sideværts bevægelse og kan være nemmere at få af og på end slip-on stilarter. De koster $250 til $600. De dyrere lightweight seler tout nye teknologier, ser virkelig glat og har justerbare hængsler, så ingen slæbe værktøjer rundt.

• Kig på lossetid seler. De er designet til folk med slidgigt. Disse er de dyreste hængslet-type seler. Fordi du vil sandsynligvis være iført dette ofte, er det en god investering at få en stil, der tilbyder de mest komfortable funktioner, såsom lightweight og Konturskårne med justerbare hængsler, der ikke kræver værktøj. Forvente at skulle betale op til $600 til $800.

• Kig på typerne af materialer, der anvendes på skinnen. Neopren eller keramiske fibre integreret i andre syntetiske materialer giver terapeutiske varme for knæet ved at beholde kropsvarme. Nogle mennesker foretrækker varme, og andre mennesker kan ikke tage varmen. Justerbar eller nonadjustable hængslede stilarter tilbyde mere luft eksponering for knæet og er derfor køligere. Ikke meget prisforskellen er forbundet med materialevalg, og de alle giver bevægelsesfrihed og et niveau af komfort.

• Overvej din komfort. Vær sikker på at få den rigtige størrelse og pasform. Fordi når alt andet er sagt og gjort, hvis det ikke føles godt, du bliver irriteret og måske bære ikke dine knæ tandbøjle.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com