Hvordan man spiser sundt at en Ballpark

12/04/2010 by admin

Selv om sund spise og gå til en baseballkamp ikke kan være de første ting du lægger sammen, indfører flere og flere ballparks sundere fødevarevalg på koncession står. Her er et udsnit af hvad der tilbydes på koncession står på forskellige ballparks rundt om i landet og nogle tips om hvordan man laver sundere fødevarevalg på ballpark før, under og efter den syvende Inning Stretch.

Instruktioner

• Finde ud hvad koncession muligheder er på stadion, før du går til et spil. Ballparks har detaljerede websteder med oplysninger om koncessioner og hvor man kan finde dem så tjek dem ud før du går til ballpark.

• Anerkende, at mange ballparks tilbyder sundere valg på koncession står, som Jacobs Field i Cleveland. De tilbyder grillet laks og kyllingebryst, blandt andre sunde valg mens Petco Park i San Diego tilbyder fisk tacos, tun steak sandwich og fedtfattig hotdogs.

• Uddanne dig selv om ikke kun om at få sundere koncessioner, men også hvad der er i dem. På Dodger Stadium tilbyder ballpark nu mange sunde fødevarevalg herunder en veggie wrap, spinat og jordbær salat, hummus med veggie Vandstær, frugtsalat, et Tyrkiet wrap, et Tyrkiet hotdog og en veggie hund.

• Vælg indstillingen sundere. Selvom det er fristende at gå til cheeseburger toppet med dine favoritter på Baltimore Orioles Camden Yards, kan du nå til Krabbe cake sandwich i stedet. Cheeseburger måltid på Camden Yards har næsten dobbelt kalorier og har dobbelt fedt af Krabbe cake sandwich sælges der. Mættet fedt forskellen mellem de to måltider er 3,5 gram mættet fedt i den Krabbe cake sandwich versus 21 gram mættet fedt i cheeseburger måltid.

• Beregne disse muligheder. Mænds sundhed magasin har rapporteret, at en hotdog med sauerkraut, en lys øl og en blød kringle måltid på en ballpark er et bedre valg end en chilidog, en almindelig øl og nachos. Den første måltid har 680 kalorier, 19 g fedt og 20 gram protein i forhold til 904 kalorier, 37 g fedt og 28 g protein i chilidog måltid.

• Husk, at det er muligt at spise sundere på mange ballparks disse dage. Selv om du ønsker at have det sjovt går ud til ballpark og det er en almindelig tidsfordriv for dig, overveje dit hjerte og spise sundere mindst nogle gange når du er på et spil.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com