Fase 2 prostatakræft ernæring

09/19/2012 by admin

Lidelser med prostatakræft kan være svært, især hvis du er i de andet eller endda tredje stadier af sygdommen. Stikning til en sund og afbalanceret kost og efter de anbefalede ernæring er vigtigt i sameksisterende med prostatakræft.

Proteiner

Spiser masser af fødevarer med højt protein er af afgørende betydning for opretholdelsen af sunde muskelmasse og vægt under anden fase af prostatakræft. Aminosyrer holde hår, negle og muskel funktion sundt.

Korn og stivelse

Fødevarer som kartofler, pasta og brød er gavnlige i at fremme høje kalorieindtag samtidig lider af prostatakræft.

Grøntsager

Comprehensive Cancer Center ved University of California, San Francisco, anbefaler en plante-baseret kost for mulig forebyggelse og opretholde en sund kost med prostatakræft. Grøntsager som bladgrøntsager, som er høj i folinsyre er gavnlige, som er fødevarer som gulerødder og yams, som er høj i beta-caroten. En undersøgelse foretaget af University of California fandt, at mænd som spiste mindst 28 portioner af grøntsager om ugen havde en reduceret risiko for at udvikle prostatakræft end dem, der kun forbruges 14 portioner eller mindre om ugen.

Frugt

Frugter, der besidder dyb og levende farver har tendens til at indeholde høje niveauer af phytonutrients, som lycopen, som er en kraftig antioxidant. Andre antioxidant-rige frugter som tomater har vist sig at bremse og muligvis reducere tumorvækst.

Mejeri

Prøv at fjerne mejeri fra din kost så meget som muligt, mens lider af prostatakræft, og selv mens de forsøger at forhindre det. Ifølge læger Udvalget for ansvarlig medicin, har undersøgelser i Italien sammen med mejeriprodukter forbrug til prostatakræft udvikling og progression.

Fedtstoffer

Fedtindtag er ekstremt vigtigt, når nogen er i anden fase af prostatakræft på grund af problemerne med hurtige og usundt vægttab forbundet med sygdommen. Øget fedt og kalorier, i tillæg til en sund og afbalanceret kost af stivelse og grøntsager, vil hjælpe med at holde vægten fra droppe alt for hurtigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com