Naturlige retsmidler for mitralklapprolaps

08/19/2012 by admin

Mitralklapprolaps er en fælles godartet hjerte tilstand, der skyldes dysfunktion af mitralklap når pumpe blod mellem venstre forkammer og venstre hjertekammer af hjertet. En eller begge af flaps mellem venstre forkammer og venstre hjertekammer kollapser mens pumpe og giver mulighed for nogle blod til at sive ud af ventilen. Hjertefunktion er normale, men nogle af symptomerne, såsom smerter i brystet, åndenød og træthed, kan være skræmmende. Konventionel medicin såsom beta-blokkere kan gøre et godt stykke arbejde at holde hjertebanken, migræne hovedpine og svimmelhed under kontrol, men nogle mennesker foretrækker at kombinere naturlige retsmidler med konventionelle meds eller give afkald på konventionelle behandlinger helt for en all-naturlige tilgang.

Livsstilsændringer

Din livsstil kan have en stor indvirkning på intensiteten og frekvensen af dine symptomer. Stress bør undgås så meget som muligt; lære overlevelsesmekanismer for uundgåelig stressende situationer. Yoga er en effektiv metode til at fokusere dit sind og afbalancering energi i din krop. T'ai chi, undertiden benævnt "meditation i bevægelse", er en anden.Koffein og sukker kan overstimulere du hvis taget i overskud, så begrænse mængden af hver, som du indtager. Ligeledes med alkohol og tobak. Saltindtag bør ikke begrænses, men medmindre din læge har bestilt den. Mere salt i din kost kan forebygge symptomer.Tale med din læge om indleder et træningsprogram, der passer til din alder og helbredstilstand. Regelmæssig motion kan gå en lang vej mod at holde din krop i tune.

Vitamin og Mineral terapi

Magnesiummangel kan forårsage unormale hjerterytmer. Du bør planlægge en aftale med din læge for at diskutere om magnesium kosttilskud kan hjælpe lindre eller fjerne dine symptomer. På samme måde med L-carnitin, selvom carnitin-mangel er sjælden. Men det sker. Din læge er din bedste guide.Omega-3 fedtsyrer findes i fisk og fiskeoliekapsler, kan også reducere hyppigheden af dit hjerte hjerterytmeforstyrrelser. Check med din læge først, men hvis du har en historie af ventrikulær takykardi eller ventrikelflimmer. Under disse omstændigheder, kan Omega-3 fedtsyrer gøre mere skade end gavn.

Bach blomsterremedier

I 1930-erne Edward Bach, en britisk læge, opdagede vilde blomsterremedier, som han mente ville styrke kroppens naturlige evne til at helbrede sig selv ved at genskabe patientens følelsesmæssige balance. Hver blomst essensen omhandler en særlig følelsesmæssig tilstand. Rescue Remedy, Bachs sammensatte essensen formel, er rettet mod at hjælpe mindske virkningerne af daglige stressfaktorer. Som nævnt ovenfor, er stress reduktion vigtigt at kontrollere mitralklap prolaps symptomer.

Reiki

Reiki, løst oversat betyder "universel livsenergi," er en energi healing metode, der kan hjælpe kroppen frigive spændinger og stress. Reiki practitioner kanaler denne energi gennem hendes hænder i den klient i massage-lignende slag, at bringe afslapning og fred og frigivelse af lagrede negative energi.

Konklusion

Administration af mitralklapprolaps er hovedsagelig om balance mellem krop og sind og håndtering af stressfaktorer i dit liv. Ordentlig ernæring og overlevelsesmekanismer sammen med receptpligtig medicin terapi når det er nødvendigt, kan hjælpe med at holde dine symptomer i skak.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com