Hvordan til behandling af mandlig hypogonadisme

08/09/2011 by admin

Hvordan til behandling af mandlig hypogonadisme

Mandlig hypogonadisme opstår når testosteron ikke er produceret i kroppen efter behov. Der er to forskellige typer af hypogonadisme, primære og sekundære. Primære opstår, hvis der er et problem med testikler og sekundære kan være et resultat af en hypofysen problem. Årsager til hypogonadisme omfatte genetiske sygdomme, infektioner såsom fåresyge og beskadigelse af testiklerne eller hypofysen fra skader eller kræft behandlinger såsom strålebehandling. Læs videre for at lære hvordan til behandling af mandlig hypogonadisme.

Instruktioner

• Stedet symptomer. Hypogonadisme kan være til stede ved fødslen eller udvikle på et senere tidspunkt. Symptomerne kan variere afhængigt af alder af debut. Symptomerne kan omfatte, underudviklede mandlige kønsorganer, en stigning i kropsfedt, muskelmasse, udvikling af bryster og infertilitet mangler.

• Se en endokrinolog. En læge, der har specialiseret sig i hormonelle forstyrrelser vil være i stand til at vurdere symptomer og bestille de nødvendige tests for at bekræfte en diagnose af hypogonadisme. Test bestilt vil omfatte blod arbejde for at bestemme hormonniveauer, genetiske undersøgelser og afhængigt af mandlige alder en sædanalyse kan bestilles.

• Tage hormoner. Den sædvanlige hormon ordineret er testosteron. Det kan hjælpe med sekundære mandlige egenskaber såsom øget muskelmasse, uddybning af stemmen og ansigtet hårvækst. Det kan også forbedre sexlyst. Testosteron kan træffes i form af en gel, en patch, som en injektion eller mundtligt.

• Få kirurgi. Hvis årsagen til hypogonadisme er fra en hypofysetumor så kirurgi vil være nødvendig for at fjerne tumoren. Andre behandlinger kan være nødvendige såsom strålebehandling. Hvis skade blev gjort til hypofysen ekstra kan hormonbehandling være indiceret.

• Søger behandling for barnløshed, efter behov. Assisteret reproduktionsteknikker er til rådighed som kan hjælpe en mand med hypogonadisme. En frugtbarhed specialist vil være i stand til at vurdere din situation og træffe beslutning om en passende behandling. Behandling er også tilgængelig for erektil dysfunktion. Tale med din læge om behandlingsmuligheder.

• Være opmærksom på følelsesmæssige problemer, der kan stå over for en mand, der har hypogonadisme. Afhængigt af mandlige alder kan han blive udsat for drillerier i skolen, hvis puberteten ikke har startet. Voksne hanner kan mangler selvtillid og føler anderledes. Tale med din læge om rådgivning og støtte grupper for at hjælpe behandle følelsesmæssige problemer.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com