Aktiviteter for hyperaktive børn

07/26/2011 by admin

Aktiviteter for hyperaktive børn

Hyperaktive børn, eller dem, der lider af opmærksomhed underskud hyperaktive disorder, kan undertiden være svært at kontrollere. De har problemer med at koncentrere sig, reagere let på stimuli og generelt har en stor energi kombineret med en hård tid at kontrollere sig selv. Det er altid en god idé at forsøge at finde aktiviteter, som hyperaktive børn kan deltage i, der vil spille til deres styrker samtidig med at den lære dem disciplin, fokus og forbedre deres sociale færdigheder.

Holdsport

En god aktivitet for hyperaktive børn er holdsport. Sport bør bestemmes af barnet, men nogle gode eksempler kan nævnes basketball, fodbold, hockey og volleyball. Det langsomme tempo i baseball kan være for kedeligt for et barn, der er hyperaktive. At deltage i en holdsport, der giver mulighed for en hyperaktive barn at udøve og løbe rundt vil hjælpe ham brænde sin ekstra energi, og på samme tid, det kan hjælpe ham med at obligation med sin jævnaldrende igennem en fælles aktivitet. Sport hjælper også med at lære tålmodighed, kontrol og disciplin, som vil være nyttige erfaringer til et barn med ADHD.

Individualiserede aktiviteter

Hvis dit hyperaktive barn viger for holdsport konkurrenceevne, eller føler sig begrænset af at arbejde med andre, så er det bedst ikke at tvinge hende til at deltage. I stedet kan du finde en individualiseret aktivitet, som hun viser interesse. Kampsport og selvforsvar klasser er en god idé: andre er svømning, dans og gymnastik. Slags aktivitet vil afhænge af dit barns interesse, men de aktiviteter, der er nævnt ovenfor også give afløb for overskydende energi, tillade dit barn at kommunikere med andre og hjælpe med at opbygge selvdisciplin og tillid.

Kreative afsætningsmuligheder

Ikke alle børn, der er hyperaktive har brug for en sports outlet. Nogle af dem kan ønske en mere kreativ bestræbelse. For børn, der har en kunstnerisk streak, kan det være en god ide at tilmelde dem i maleri eller tegning klasser. Nogle børn, der er hyperaktive kan være meget socialt tilbøjelig, og disse børn gøre ofte godt som aktører. For børn der elsker at synge eller der viser en interesse i at lære at spille et instrument, kan musikalske instruktion være ting. Uanset barnets interesse, finde en tilsvarende aktivitet, som han vil nyde og at han kan kaste sig ind i.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com