Medicare pusterum pleje grænse

09/02/2011 by admin

Medicare pusterum pleje grænse

Hospice pleje, generelt gives i hjemmet, yder pleje og støtte til den døende. Normalt tildeles én person til at dø i hjemmet. Når den daglige pårørende har brug for en pause, udfylder aflastningspleje fra en anden omsorgsperson hullet. Medicare dækker aflastningspleje inden for visse grænser.

Aflastningspleje

For at modtage Medicare-betalt aflastningspleje, skal du gå til en Medicare-godkendt facilitet, som et hospice facilitet, hospital eller plejehjem. Du kan bo i anlægget i op til fem dage hver gang du modtager aflastningspleje. Medicare har ingen grænse for antallet af gange, du kan modtage aflastningspleje.

Betaling

Du er ansvarlig for at betale 5% af betalingsbeløbet Medicare for døgnbehandlingscentre pleje, dvs $5 ud af hver 100 kroner. Din økonomiske ansvar kan ændre hvert år. Medicare betaler direkte hospice provideren de resterende 95 procent.

Hospice fordel støtteberettigelse

Medicare betaler for hospice pleje, så længe visse betingelser er opfyldt, herunder berettigelsen til Medicare del A; en læge og hospice medicinsk direktør certificere patienten er terminalt syg og har seks måneder eller mindre at leve, hvis sygdommen følger sin normale; patient tilladelse til hospice pleje i stedet for andre Medicare-dækket behandlinger; og behandling af et program, Medicare-godkendt hospice.

Overvejelser

Medicare dækker aflastningspleje selvom din primære omsorgsperson er et familie medlem, så længe patienten er indskrevet i et program, Medicare-godkendt hospice.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com