Sådan forhindrer Acne på ryggen, når du bruger solcreme

08/19/2011 by admin

Nogle mennesker er tilbøjelige til at acne eller bumser. Og hvis du er ikke fremmed for udbrud, ved hjælp af dagligdags produkter som lotion eller solcreme, kan udløse acne på forskellige dele af kroppen, herunder din ryg. Tilbage acne kan resultere i grimme bump, der kan kløe eller ondt. Heldigvis kan du bruge et par teknikker til at forebygge acne fra formning på din ryg mens du bruger solcreme.

Instruktioner

• Køb en oliefri solcreme. Olier fra solcreme kan sive ind i dine porer og forårsage acne ved tilstopning dine porer. I stedet for vælge en tilfældig solcreme på apotek, ser specielt til olie-fri produkter til at reducere acne på ryggen.

• Anvende en Allergivenlig solcreme. Solcreme allergi kan udløse en acne-lignende udslæt på kroppen og tilbage. Kun bruge Allergivenlig solcreme eller produkter agtede for mennesker med følsom hud.

• Bade efter anvende solcreme. Bruge en anti-bakteriel brusebad eller bad gel efter udendørs aktiviteter, at fjerne alle spor af solcreme fra din ryg, og til at fjerne olier og bakterier, der kan bringe på acne.

• Bruger regelmæssigt en acne organ vask. Daglig brug af en acne organ vask vil hjælpe krympe porer på ryggen og kroppen. Denne metode kan resultere i færre bumser og udbrud fordi olier og bakterier er mindre tilbøjelige til at tilstoppe porerne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com