Sådan undgå hårtab efter gastrisk Bypass-operation

01/14/2012 by admin

Fedme kirurgi er dem, der har til formål at gøre maven mindre form af indpakning et bånd omkring det, hæfte det eller syning det. De to mest populære fedme kirurgi er gastrisk bypass og lap-band procedure. Hårtab og gastrisk bypass operation kommer normalt som en pakket deal på grund af alvorlig proteinmangel. Dette sker med enhver form for fedme kirurgi, men kan imødegås med en stor mængde ekstra proteinindtag. Protein er fundet i fjerkræ, rødt kød, fisk, bønner og mange andre ting, herunder mejeriprodukter. Problemet er, at spise en masse af protein på et møde er svært på grund af manglen på maven rummet til at sætte det. Det er derfor pakning mest kondenseret form af protein i kroppen er afgørende.

Instruktioner

• Bland dine foretrukne tør proteinpulver med et glas skummetmælk eller vand. Proteinpulver kommer i mange forskellige smagsvarianter herunder vanille, chokolade og jordbær.

• Drikke en protein ryste to gange om dagen for at fastholde en afbalanceret proteinindtag. En god rutine at komme ind er at have en protein ryste for morgenmad og en til ørken.

• Fortsæt denne rutine at forhindre hårtab. Den vigtigste del af denne proces er konsistens. Hverdagens din krop nødt til at tage i en meget mere protein end normalt, så gør det kun et par dage ud af ugen ikke vil klippe det.

Tips & advarsler

  • Den ideelle mængde af protein gennemsnitlige gastrisk bypass patienten har brug for er mellem 60-80 gram om dagen.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com