Børneaktiviteter kreativ bevægelse

12/08/2011 by admin

Børneaktiviteter kreativ bevægelse

Kreativ bevægelse lektioner og aktiviteter give børn til at udtrykke sig frit, vise følelser, lindre spændinger og meget mere. Børn kan lære om sig selv, hvad de er gode til, hvad de er komfortable med og hvad de er, samt finde selvtillid. Uhæmmet, kreativ bevægelse kan forbedre humør samt energize børn for videreuddannelse inden for andre områder.

Animalske spil

I denne aktivitet handle børn som om de er specifikke dyr. Læreren skriver et dyr på tavlen, at give en kort definition af dyret. Studerende foregive de er dyret ved hjælp af lyd, bevægelse og udtryk. Studerende kan interagere med hinanden og foder fra hinandens kreativitet, at skabe en ikke-konkurrencedygtig og lærerig oplevelse. Læreren bør give sin fortolkning af et dyr i begyndelsen af aktivitet til at skabe en behagelig atmosfære.

Fortolkende dans

Fortolkende dance giver børn mulighed for at lade deres kreative safter flyder frit. Har findes flere typer af musik---klassisk, tribal, jazz, country, populære, opera, blues og meget mere. Spille hvert spor for 30 eller flere sekunder, tillader børnene at udtrykke og tolke, gennem bevægelse, hvad de mener musikken "siger" til dem. Hvis der er mere end 10 børn, skal du adskille dem i grupper for at holde kaos fra udbrud.

Børns Charades

Hvis der er et stort antal børn, bryde dem op i grupper af tre eller fire og besvimer flere nem charade emner---som rengøring, madlavning og svømning---til hver af studerende. Børnene vil handle ud af emnet, som gruppemedlemmerne har et minut eller to at gætte emnet. For at reducere støj og vild, har en gruppe deltager ad gangen, mens de andre klassekammerater ur eller er beskæftiget på en anden måde. Give positiv feedback, opmuntring og handle ideer for specifikke emner til den enkelte studerende.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com