Hvordan man bruger hørfrøolie til behandling af PMS

12/14/2011 by admin

Hvordan man bruger hørfrøolie til behandling af PMS

Hørfrø produkter--olie presset fra frø og frø, selv--indeholder et stof kaldet phytoøstrogen. Dette er en plante-baserede østrogen, der er en svagere form af hormon vores kroppe producerer. Nogle kvinder har fundet, at tage hørfrø olie kan hjælpe behandle symptomerne på PMS, herunder humørsvingninger og bryst smerter. Hør kan også være en effektiv og naturlig måde at behandle ubehageligt hedeture, der forekommer i menopausale kvinder.

Instruktioner

• Brug hørfrøolie på et kortsigtet grundlag, når du føler PMS symptomerne begynder. Vær opmærksom på at du kan føle nogle mindre bivirkninger, såsom kvalme, diarré og træthed, hvis du ikke er vant til at tage hørfrø olie. Hvis bivirkningerne bliver ubehageligt, kontakte din læge.

• Skær nogle kiwifrugt i en skål med fedtfattig yoghurt. Bland i 1 tbsp. af hørfrøolie. Kiwi er en god kilde til vitamin E, som kan hjælpe med at lindre PMS symptomer ud over planteøstrogener findes i hørfrøolie.

• Kaste din salat med en hørfrø olie og citron vinaigrette. Brug frisk spinat og top med rå mandler, fødevarer, der er rige på vitamin E. Ud over lempelse PMS symptomer, kan denne type af sundt måltid hjælpe sænke dit kolesteroltal og mindske din risiko for hjerteanfald.

• Undgå at bruge hørfrøolie i madlavning eller bagning, da det ikke kan tåle varme. Du kan bruge knust hørfrø i multigrain brød opskrifter, hvis du foretrækker denne metode til at bruge olie. Hørfrø er lavere i fedt end olie og kan være bedre for dem, der ser deres kalorieindtag.

• Øge mængden af fiber i din kost ved at tilføje knust hørfrø til din fødevarer. De ekstra fibre vil holde dit fordøjelsessystem, kører problemfrit og kan bidrage til at afhjælpe præmenstruelle oppustethed.

• Motion 2-3 gange om ugen i 30 minutter hver gang. Kvinder, der motionerer regelmæssigt tendens til at have færre sundhed klager i hele måneden.

Tips & advarsler

  • Købe hørfrø olie, hvis presserende dato er inden for de seneste 6 måneder. Olie ældre end det ikke kan være sikkert for forbruget. Holde olien i en mørk flaske i køleskabet og smide det, hvis det begynder at give off en kraftig lugt.
  • Brug ikke hørfrø produkter til behandling af sygdom, hvis du er gravid eller ammende. Fordi dette tillæg indeholder østrogen-type komponenter, kan det interagere negativt med hormonniveauer, der er afgørende for en normal graviditet.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com