Protokol for Deaccessing venøse havne

01/09/2012 by admin

Protokol for Deaccessing venøse havne

Millioner af implanterede katetre og havne er placeret hvert år for at give adgang til administration af væsker og medicin, samt tegning blodprøver. Hvis du har en af disse enheder, bør du lære protokoller for dens brug og vedligeholdelse, så du kan overvåge processen som udføres af en læge- eller hvordan man gør det selv.

Materialer og forsyninger

Deaccessing betyder fjernelse af nål og IV slangen fra din port og huden således at intet er synlige uden for din krop. Til deaccess dit websted, skal du nogle forsyninger, som sprøjter og to løsninger til at skylle den port, normal saltvand og heparin (100 enheder per milliliter). Du kan gøre bandage fra en 2 x 2 gauze afrivningsblok og en tomme bånd, eller bare bruge et big band-støtte.

Procedure

Vask og tør hænderne og sætte på handsker. I en sprøjte, udarbejde 10 kubikcentimeter af normale saltvand og i en anden 5 kubikcentimeter af heparin løsning. Injicere den normale saltvand langsomt for at skylle porten. Følg dette med heparin, og som du injicere sidst af heparin, Luk klemme på slangen til at stoppe enhver tilbagestrømning af blod. Stabilisere porten ved at placere din tommel- og pegefinger én hånd på huden på begge sider af det, mens du trækker nålen ud med den anden. Ren Lad webstedet nål med en alkohol Udvisk, det tørre og lagt en bandage over det hvis det bløder lidt.

Komplikationer

Indopererede katetre kan blive blokeret, flytte ud af deres tilsigtede position eller få adskilt fra havnens hud. Hvis din porten ikke fungerer korrekt, skal du konsultere en læge straks.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com