Hvordan man ansøger om Medicare i Kansas

07/01/2012 by admin

Hvordan man ansøger om Medicare i Kansas

Medicare er en offentlig sundhed fordele program, der dækker sundhedstjenester for seniorer alder 65 og ældre, nogle mennesker med handicap og personer med permanent nyresygdom, der er behandlet med enten en transplantation eller dialyse. Programmet er føderalt administreres af centre for Medicaid og Medicare tjenester. Ansøger om Medicare del A & B er den samme uanset hvilken tilstand du bor i. Kansas beboere komplet det samme program som beboere i andre stater. Medicare del A betaler for hospitalsbehandling og er gratis. Medicare delB betaler for forsikring til at dække medicinske tjenester og kræver en månedlig betaling. Supplerende Medicare planer er også tilgængelige for Kansans der giver udvidet sygesikring og prescription drug fordele. Disse er valgfri indstillinger og du skal betale et gebyr for disse typer af dækning. Hvis du kvalificerer dig til Social sikring eller jernbanen pensionsfond fordele, du er automatisk tilmeldt i Medicare og behøver ikke at indsende en ansøgning. En Medicare kortet er sendt til dig før din 65 års fødselsdag.

Instruktioner

• Kontakt Social Security Administration af telefonen 1-800-772-1213 eller online på deres hjemmeside (-http://www.socialsecurity.gov) at udfylde en ansøgning til Medicare. Du skal fuldføre ansøgningsprocessen mindst tre måneder inden din 65 års fødselsdag at give tilstrækkelig tid til dine fordele at starte. Under ansøgningsprocessen skal du angive dit CPR-nummer, fødselsdato, juridiske navn, ægtefællebidrag oplysninger, ex-ægtefællebidrag oplysninger (hvis relevant), bank, aktuelle/tidligere beskæftigelse og oplysninger fra tidligere militærtjeneste, (hvis relevant). Du vil gerne have disse oplysninger handy.

• Bekræfte alle oplysninger. Når du har udfyldt ansøgningen, vil du blive bedt om at bekræfte rigtigheden af dine svar. Hvis du er at gennemføre programmet over telefonen, er verifikation i form af en verbal signatur. Hvis du er at gennemføre programmet på linje, skal du give en elektrisk signatur at du skal skrive dit navn. Dit svar er registreret, og du er ansvarlig under lov for afgivelse af urigtige oplysninger.

• Fremlægge supplerende dokumenter til Social Security Administration. En liste over dokumenter, der er fastsat i slutningen af programmet sammen med instruktioner til hvor man kan sende dem. Supplerende dokumenter består som regel af en fødselsattest, bevis for statsborgerskab, kopier af værnepligt papirer, og en kopi af din seneste W-2 formular.

Tips & advarsler

  • CMS giver et onlineværktøj Medicare støtteberettigelse, der giver oplysninger om støtteberettigelse og tilmelding. Et link til værktøjet er tilgængelige nedenfor.
  • Kontakt din lokale område agenturet på aldring for information om supplerende Medicare planer til rådighed i Kansas. Et link til den nationale sammenslutning områder agenturer på ældning er tilgængelige nedenfor.
  • Kontakt den føderale Social Security Administration på 1-800-772-1213, hvis du ikke er amerikansk statsborger og/eller ikke har boet i USA i fem på hinanden følgende år, oplysninger om din berettigelse og tilmelding.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com