Kiropraktik helbredelsesmetoder for knogle sporer

06/02/2012 by admin

Kiropraktik helbredelsesmetoder for knogle sporer

Bone Sporer påvirke et flertal af patienterne over en alder af 60, selv om de kan forekomme i nogen på alle alderstrin. Sporerne er generelt forbundet med gigt eller spinal degeneration. Mens det kan være ganske smertefuld, finder mange, at der er lidt at læger kan gøre, og ramte henvender sig til kiropraktik pleje til lindring.

Definition

En knogle spore eller osteophytes, er et misvisende navn. Navnet antyder, at noget (sandsynligvis en nerve) er ved at blive ansporet af en benede fremspring, men det er faktisk helt modsatte. En osteophytes er en glattes, knoklet struktur, der er resultatet af degeneration af knoglen. En anspore sporer sjældent nogensinde' ' noget; i stedet, det er simpelthen en benede fremspring forårsaget af kroppen til at hjælpe med at stabilisere svækket områder af kroppen.

Årsager

Bone Sporer er kroppens måde at forstærke en svækket område. Dette er grunden til, at de fleste mennesker oplever at de har sporer i deres samlinger. Leddene er naturligvis svagere områder, og som vi alder, leddene kan blive endnu svagere, forårsage kroppen til at opbygge forsvarsværker. Men ben sporer ikke opstår bare spontant. Når en knogle spore er opdaget inden for organ, er der normalt et andet, eventuelt ukendt, præ-eksisterende tilstand, der fremme knoklet vækst, såsom slidgigt, leddegigt eller plantar fasciitis. Når disse fælles angribende forhold forekommer, vises knogle sporer.

Kiropraktik pleje

Så mange gigt patient ved, der er lidt i vejen for lægemidler, som kan lindre smerter, betændelse og hævelse forbundet med denne sygdom. Der er endnu mindre for knogle sporer, medmindre patienten er i sådanne smerter og kan ikke fungere, operation for at fjerne anspore er nødvendige. Endnu, mange gigt patienter konstateringen af, at kiropraktik pleje kan hjælpe med at fjerne smerten ved at reducere betændelse irritation i nerver tilknyttet leddene og forbedre mobilitet. Som fælles svækkes, vil patienten miste mobilitet. Når dette sker, kan nerven blive endnu mere betændt, stigende smerter og ubehag. Kiropraktik pleje kan hjælpe med disse emner, ved at hjælpe den fælles at helbrede naturligt. Kontinuerlig kiropraktik pleje kan lindre smerter og ubehag; men det ikke vil kunne helbrede knogle spore helt, kan det hjælpe bremse den degenerative proces og forbedre livskvalitet og mobilitet, som patienter har.

Der er ingen kur for ben Sporer og deres tilknyttede medicinske tilstande, men kiropraktik pleje kan dramatisk hjælpe patienter med smertelindring mens langsommere, hvis ikke vende, den degenerative proces i knoglerne. Mange patienter oplever, at de kan vende tilbage til deres tidligere livsstil med kontinuerlig kiropraktik pleje og har stort behov for smertestillende medicin eller kirurgi. Som med enhver ny behandling, er det bedst at konsultere din læge før du begynder, for at sikre, at kiropraktik er pleje rigtige for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com