Urter til Stop Snorken

07/07/2012 by admin

Forskellige urter er tilgængelige på markedet til at hjælpe folk med at stoppe snorken, men de skal bruges sikkert og korrekt at høste de største fordele. Snorken er forårsaget af trafikpropper i næsehulen, som kan være resultatet af en kold eller måske en kronisk mønster. Urter kan indtages oralt, som en næsespray, lægges under tungen eller tilføjet som aromaterapi til rummet, mens du sover.

Typer af urter

Tilføjelse af flydende eucalyptus eller pebermynte dråber til en luftfugter eller vaporizer kan hjælpe med at åbne din airways, mens du sover. For de bedste resultater, bør du have den enhed, der kører i mindst 15 minutter før sengetid, så Urterne kan formidles i rummets luft. En anden populær aromaterapi teknik er at åbne en flaske af Merian olie ved dit sengebord. Igen, denne krukke bør indledes mindst 15-30 minutter før sengetid så urten kan cirkulere i hele lokalet.

Drikke en blanding af honning og ingefær kan også hjælpe pels din hals til at lindre nogle af slim på bagsiden af din hals, som hjælper med at åbne din airways forudgående at sove.

Forskellige snorken støtte pillerne, næsespray og sprays, der kan bruges under tungen indeholder enzymer og urter som echinachea og bukkehorn, der fungerer som en adstringerende. Disse sprays kan fortsætte med at arbejde natten over og er let absorberes af kroppen.

Hvorfor de virker

Anti-Snorken naturlægemidler er sammensat af forskellige naturlige plante enzymer og urter, der arbejder for at nedbryde kroppen sekreter. Dette hjælper med at reducere trafikpropper og åbner luftvejene for sundere vejrtrækning om natten. Mange urter er også menes at hjælpe med at forhindre væv hævelser i hals og næsen, som hjælper med at stoppe den knald tilknyttet snorken.

Mange urter har ikke samme virkning for alle. Hvis du tager anden medicin, bør du være sikker på at tjekke om alle mulige bivirkninger med deres anvendelse. Nogle receptpligtig medicin effektivitet kan ændres på grund af brugen af naturlægemidler. Hvis ingen af de naturlægemidler synes at gøre tricket, så prøv at konsultere en herbalist eller læge.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com