Hvad er de sundhedsmæssige fordele af Byg pulver?

06/26/2012 by admin

Byg indeholder B-vitaminer, E-Vitamin og folinsyre, fiber, niacin og jern. Byg er gavnligt for generelle sundhed og nemlig en ophjælpe i flere sundhedsmæssige betingelser. At opnå Byg i pulverform giver mulighed for nemmere indtagelse af større mængder.

Tarm beskyttelse

Fiber i Byg pulver hjælper med at beskytte mod hæmorider og tyktarmskræft. Byg pulver også fremmer væksten af gavnlige bakterier i tarmen. Når de venlige bakterier nedbryde fiber i byg, oprettes smørsyre, propionsyre og eddikesyre. Smørsyre beskytter i tyktarmen, mens propionsyre og eddikesyre syrer brændstof muskler og lever celler.

Sænker kolesterol

Byg pulver er høj i beta-glucan, der sænker kolesterol. Beta-glucan stimulerer produktionen af leveren galde, der rydder kolesterol fra kroppen. Den mere galde produceret, den mere kolesterol er ryddet og fjernet via afføring.

Hjertesygdomme

Byg pulver kan afværge hjertesygdom, ikke kun fordi det sænker kolesterolniveauer, men også fordi det kan forhindre åreforkalkning. Åreforkalkning fortykkelse af arteriel vægge. Niacin i Byg pulver afbryder processen og forhindrer blodlegemer fra sammenklumpning til form blodpropper.

Type II Diabetes

Byg pulver er en god kilde til magnesium. Magnesium har en direkte virkning på mængden af glukose og insulin produceres og frigives i kroppen. Byg pulver hjælper med at forhindre Type II diabetes. For dem, der allerede har diabetes, er Byg pulver gavnlig for at opretholde mere stabil blodsukker og for at reducere behovet for insulin.

Andre betingelser

Byg kan også hjælpe med astma, galdesten og gigt. Det tilbyder postmenopausale kvinder beskyttelse mod brystkræft og hjertesygdomme. Byg pulver er fremstillet af byg, som er en hele korn. Højt indtag af fuldkorn reducerer hvæsen og inflammation i forbindelse med astma, især hos børn. Stimulation af galde fra beta-glucan i Byg pulver hjælper opløse galdesten. Kobber i Byg pulver hjælper med at fremstille lysyl stavbakterier, et enzym er nødvendige for fremstilling og reparation af kollagen og elastin. Kollagen og elastin er bunden af blodkar, led og knogler. Det høje fiberindhold Byg pulver reducerer en kvindes risiko for brystkræft og hjertesygdom, især hvis hun er postmenopausale og ved hjælp af hormonbehandling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com