Hvordan at få offentlig støtte for gruppe hjem for gravide teenagere

11/29/2011 by admin

Hvordan at få offentlig støtte for gruppe hjem for gravide teenagere

I marts 2010 underskrevet præsident Barack Obama til lov, sundhedspleje og uddannelse Reconciliation Act, som omfattede etablering af en graviditet hjælpefond. Fra 2010 til 2019, vil fonden administrere 110 millioner dollars om året i 25 millioner dollar intervaller til at støtte programmer hjælpe gravide teenagere.

Offentlige midler kan bruges til alt fra teen graviditet forebyggelse og uddannelse tjenesteydelser til tjenester for gravide kvinder, der er ofre for vold i hjemmet.

Tilskuddet er administreret af Office of Adolescent Health, en division inden for den amerikanske Department of Health and Human Services.

Instruktioner

Ansøger om graviditet hjælpefond

• Udarbejde en forretningsplan, der skitserer dine mål, foranstaltninger til at nå dem og den målrettede demografiske for din organisation. Der er ressourcer online til at hjælpe med at skrive en solid forretningsplan, der vil hjælpe med at vinde grant.

• Søg på internettet efter en støtteansøgning for graviditet hjælpefond. Udfylde ansøgningen. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, skal du kontakte Office of Adolescent Health, Department of Health and Human Services på 240-453-2846 eller via e-mail på [email protected]

• Indsende ansøgning og forretningsmæssige plan for Office of Adolescent Health.

Tips & advarsler

  • Det er en god idé at følge op på at bekræfte modtagelsen af din ansøgning med Office of Adolescent Health. Efter ca. to uger, opfordre til at kontrollere status for din ansøgning.
  • Dette tilskud er ikke udstedt for personlige gæld eller personlige finanser. Enhver svigagtig anvendelse af disse midler vil være årsag til retsforfølgelse.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com