Naturlægemidler behandlinger for hudkræft

12/03/2011 by admin

Hudkræft er den mest almindelige form for kræft i USA, Ifølge National Institute of Health (NIH). Kun om nogen kan få hudkræft, ifølge NIH, men det er mere udbredt i fair flået mennesker, dem, der har en familie historie af hudkræft og dem, der har skadet deres hud fra overeksponering for solen. Der er dog flere fælles urter, der har vist beskyttende evner mod hudkræft og mindst en urt, der er blevet brugt af alternative behandlere for at fjerne hudtumorer.

Grøn te

Grøn te er en drik fra Asien, der er blevet en populær over hele verden sundhed fænomener på grund af sine mange verificerede sundhedsmæssige fordele. Men de gavnlige egenskaber af grøn te kan gå ud over bare drikke og det kan være en af de mest effektive naturlige protectants mod hudkræft, når den anvendes direkte på huden. I en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Kraeftfremkaldende" i februar 2001, anvendes forskere en sammensat isoleret fra grøn te kaldes epigallocatechin-3-gallate(EGCG) på huden af menneskelige før eksponering for UV-lys. De fandt, at EGCG sammensatte var i stand til at hæmme inflammation i forbindelse med UV eksponering samt reducere flere skadelige stoffer, der produceres som reaktion på UV-eksponering som hydrogenperoxid. Andre undersøgelser, som blev offentliggjort i tidsskriftet "Kræftforskning" i 1992 har fundet, at blot at tilføje grøn te til drikkevand hæmmede hud tumordannelse hos mus, der blev udsat for UV-stråling. Grøn te er bredt tilgængelige og nye hudprodukter, der indeholder grøn te ekstrakter, såsom lotioner og cremer, bliver populære i mange naturlige kosmetiske butikker.

Gurkemeje

Gurkemeje er en af de mest anvendte krydderier i indiske retter og formidler sine lyse gule farve og jordagtig smag til karryretter og supper. I en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet "Ernæring og kræft" i 1992, fandt forskerne, at en kost, der indeholdt 2 procent gurkemeje var i stand til at undertrykke hudtumorer i mus, der blev behandlet med kemikalier på deres hud for at fremkalde kræft. Gurkemeje er meget let tilgængelig på de fleste supermarkeder på spice rack og der er en række ernæringstilskud virksomheder, der gør og markedsføre gurkemeje produkter, der er standardiseret til at indeholde høje niveauer af de mest aktive ingredienser.

Bloodroot

Bloodroot er en urt, der er hjemmehørende i Nordamerika og blev brugt af mange plains stammer til at behandle en lang række betingelser. I 1900-tallet blev pasta lavet af bloodroot og andre ingredienser almindeligt anvendt af utraditionelle sundhed praktiserende læger til at fjerne huden kræft tumorer direkte fra huden. Ifølge Dr. Andrew Weil, en kendt autoritet på naturlig sundhed, bloodroot pasta er effektiv til at fjerne modermærker og huden tags men er fortsat kontroversielt i at fjerne huden kræft vækster. Han nævner dog at bloodroot pastaer har været brugt af konventionelle læger at kunne fjerne kræft vækster. Bloodroot produkter, der er designet til at fjerne hudkræft er stadig tilgængelig over internettet, men bør anvendes med forsigtighed, hvis overhovedet.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com