Hvordan du planlægger en ugentlig fedtfattig kost

10/26/2011 by admin

Hvordan du planlægger en ugentlig fedtfattig kost

For at fremme et sundt hjerte, anbefaler American Heart Association, at alle personer over to år, begrænse deres samlede fedtindtag til 25 til 35 procent af de samlede kalorier hver dag. Desuden mættet fedt bør udgøre mindre end 7 procent af de samlede kalorier, og transfedtsyrer bør være begrænset til mindre end én procent. Holde det i tankerne, bør at størstedelen af fedt komme fra fisk, nødder, frø og andre plante-baserede kilder.

Instruktioner

• Foretage en morgenmad bestående af en kop havregryn, en banan, et glas appelsinjuice og en kop kaffe eller te. Sammenlægge afart dagligt af vælger stål cut havre snarere end traditionelle valset havre og erstatte bananen med et vilkårligt antal af friske eller frosne frugter herunder tranebær, blåbær eller æbler.

• Udarbejde en spredning bestående af tun og let mayo eller for vegetarer, bønner og vegetabilsk olie. Lav en sandwich med rede spredning ved hjælp af hel-hvede brød, salat, tomater, løg og andre grøntsager du nyde. Serveres sandwich med en kop natriumfattige grøntsagssuppe. Nyde begge elementer med et glas vand. Erstatte suppen med et æble eller orange og vælge en tortilla wrap over hele brødet til at tilføje sort til din daglige frokost.

• Beslut på din vigtigste protein til middag måltid som bagt laks eller tofu. Tjene proteinet på en bund af ris med en let smurt rulle og en side salat drysset med olivenolie. Ændre måltidet dagligt ved at vælge andre fisk eller magert kød. Vegetarer kan tilføje sort med høj-protein elementer herunder tempeh, bønner og seitan. Tjene dampede grøntsager som salat erstatning.

• Snacks mellem måltider om baby gulerødder, saltkringler og unbuttered popcorn. Drikke varm te med dine snacks. Begrænse mængden af desserter du spiser på daglig basis. Vælge banan is når du har brug for en sød behandle. Placer en frossen banan i blender med et strejf af mandel mælk. Blend og tjene.

Tips & advarsler

  • Begræns dit natrium indtag til mindre end 1.500 mg per dag.
  • Begrænse antal gange du spise i løbet af ugen. Når madsted, vælge måltider fri for overskydende saucer og dressinger og vælge entrees, der er bagt, stegt eller ristet snarere end stegt.
  • Stål cut havre indeholder mere end fordoble mængden af protein end valset havre.
  • At falde sammen med din fedtfattig kost, udøve mindst 30 minutter hver dag.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com