Typer af maskiner, der anvendes til rygestop

11/04/2011 by admin

Det stigende antal sygdomme, der er direkte forbundet med cigaretrygning har bragt mere pres for rygere at afslutte vane. Heldigvis er der en række gadgets, der kan hjælpe med at afvænne rygere ud af nikotin, de får fra cigaretter.

Elektroniske cigaretter

E-cigaretter er nu markedsført som et acceptabelt alternativ til belysning cigaretter. Effektivt replikerende rygning erfaringer, opfylder de cravings uden de kræftfremkaldende stoffer, i betragtning af de faktiske pinde.

Koldt eller lavt niveau laserterapi

Inde i en rygers krop overtager nikotin kontrollen af endorfin produktion. Kolde lasere eller low-level Laserbehandling genopretter kroppens naturlige kontrol af endorfin produktionssystem.

Nico-propper

Disse gadgets kan ligne mp3-afspillere, men de er faktisk bruges til at lock-in en ti-stykke pakke cigaretter. Det frigiver en cigaret stick med forudindstillede intervaller, med en LCD-skærm, der blinker selvhjælp meddelelser.

Røgsignaler

Dette er en smart, interaktiv computer sag designet til at holde en pakke cigaretter. Det overvåger og styrer en ryger rygning vane. I en vis forstand leverer det en personlig quit plan at også overvåge en ryger afslutning fremskridt.

Afslut nøgle

Dette er en håndholdt computer, der er designet til at skabe en personlig eller profil-baseret quitting program.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com