Hjemmelavet behandling for grøn eller gul svamp tånegle

11/12/2010 by admin

Tyve-fem procent af voksne vil opleve en form for neglesvamp, når de er 40 år gammel. Et svækket immunsystem kan gøre dig mere modtagelige for svampe infektioner.

Recepter til Forkæl toenail svamp er dyre, og kan påvirke leveren. Ved hjælp af hjemmelavede ingredienser, som de fleste af os har på hånden, kan vi spare penge uden at skade vores kroppe.

Årsager

Toenail svamp begynder når traumer til toenail skaber en lille plads, og mikroskopiske svampe ind, blomstrer i det fugtige miljø i sokker og sko. Det forekommer oftere på storetåen.

Dårlig cirkulation til fødderne gør diabetikere mere modtagelige for toenail svamp. Hævelse på grund af væskeophobning kan forårsage toenail svamp i mennesker med lungeproblemer.

Folk gå barfodet gennem fugtige miljøer såsom en gym brusebad eller swimmingpoolen, kan afhente en svampeinfektion.

Sko skal have et bredt tå boks, så fødderne ikke trange og åndbar bomuld eller uld sokker holde fødderne tørre.

Symptomer

Negle kan blive tyk og smuldrende og drej til gul farve. Området omkring neglen kan svulme op og helt falder ud. Pseudomonas bakterier vokse under en delvis semikolonseparerede negleroden, forårsager infektion og søm til at blive grøn. Pseudomonas er ikke en svampesygdom, og forekommer mere almindeligt i fingernegle.

Hjem retsmidler

Bagepulver: alkali i bagepulver kombinerer med syrer i vores krop til at slippe CO2-gas, som hæmmer svamp vækst. Efter at gøre en tyk pasta af bagepulver og vand, gnid på berørte tånegle, lade på ca. 30 minutter, derefter skylles og tørre.

Behandling negle mindst en gang om dagen. Toenail kan komme løs, med en sunde negle vokser nedenunder.

Olivenolie og Oregano olie: olie oregano er antibakteriel, antiseptisk, og indeholder carvacrol, en plante ingrediens, der er specielt effektivt mod svampe. Bland to teskefulde af oregano olie med en teskefuld olivenolie, og anvende til tånegle mindst to gange om dagen. Resultaterne skal ses i omkring en måned.

Løg saft: Befolkningen i Indien mener, at dette er den bedste kur mod svamp tånegle. Soak bomuld bolden i løg saft og dab på tånegle, eller gnide et løg direkte på tværs af neglen. Patienter opfordres også til at spise masser af løg.

Eddike: Enhver form for eddike vil arbejde. Hvis du foretrækker at suge dine fødder, Fyld en stor skål med eddike, indtil tånegle er helt neddykket. Soak i 30 minutter, tre gange om dagen.

Købe nok eddike til alle disse behandlinger bliver dyrere, så du måske foretrække at dab eddike på et stykke vat og gælder for tånegle.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com